Jari Sillanpää myy asuntonsa.

Thaimaasta huumeita ostanut Jari Sillanpää muuttaa: Uusi koti Bangkokiin!

Uutiset | 16.08.2018 06:28

Kohulaulaja Jari Sillanpää, 52, on laittanut Thaimaan Pattayalla sijaitsevan asuntonsa myyntiin. Seiskan paikallisilta saamien tietojen mukaan Jari haluaa pois, koska Pattayalla on tiivis suomalaisyhteisö, eikä hän saa olla rauhassa.

– Jari osti asunnon alueelta, jolla asukkaiden enemmistö on suomalaisia, ja se taisi olla hänelle väärä valinta. Näin hänet tupakalla asuntonsa edessä, jolloin hän kertoi: ”Muutan Bangkokiin, koska siellä saan olla rauhassa”, Seiskalle juorutaan.

Lue myös: Näin kalliin luksusasunnon Jari Sillanpää osti Pattayalta!

Huumeet Bangkokista

Kahdesta huumausainerikoksesta syytetty Sillanpää myönsi poliisikuulusteluissa ostaneensa 10 grammaa kristallimetamfetamiinia Bangkokista. Tällaisesta määrästä voi saada ankarasti huumeisiin suhtautuvassa Thaimaassa jopa kahdenkymmenen vuoden vankeusrangaistuksen.

Lue myös: Sillanpäälle luettiin toinenkin huumausainerikossyyte: tekopaikka Thaimaa!

Lisäksi hän osti ainetta Suomessa 50-vuotiaalta, useista törkeistä huumausainerikoksista syytetyltä niin kutsutulta ”fetissimieheltä”.

Pääsiäisen alla Sillanpää kärähti Helsinki-Vantaan lentoasemalla kuljetettuaan kristallia Suomeen. Fetissimies puolestaan toi huumeita sekä Bangkokista että Amsterdamista.

Lue myös: Jari Sillanpään ja huumediileriksi syytetyn fetissimiehen viestinvaihto julki - pyysi metamfetamiinia hyvin pian ensimmäisen kärynsä jälkeen! "Mul juu vähän mylläkkää"

Yli 23 000 € huumeisiin

Sillanpää tuomittiin jo alkuvuonna huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta ja liikennerikkomuksesta hänen ajettuaan autoa metamfetamiinipäissään.

Huomenna perjantaina (17.8.) Helsingin käräjäoikeus antaa tuomion kahdesta huumausainerikossyytteestä.

Lue myös: Huumesyytteet myöntänyt Jari Sillanpää törsäsi yli 20 000 euroa kristalliin!

Sillanpää on myöntänyt ostaneensa hovidiilerinään pidetyltä fetissimieheltä yhteensä 118 grammaa kristallia noin kolmen ja puolen vuoden aikana.
Sillanpään maksama grammahinta on ollut 200 euroa, joten pelkästään fetissimiehelle hän on maksanut huumeista 23 600 euroa. Lisäksi hän on ostanut huumeita myös Thaimaasta.

Lue lisää Jari Sillanpään Pattayalla sijaitsevan asunnon myynnistä ja katso kuvat muuttokuormasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!