Teuvo Hakkaraiselta suorasukainen vastaus syytteisiin seksuaalisesta ahdistelusta ja pahoinpitelystä – ”Huumorihommaa eikä mitään muuta!”

Uutiset | 05.05.2018 11:45

Teuvo Hakkarainen (ps.) on ollut taas otsikoissa, kun hän sai toissa viikolla syytteet kansanedustaja Veera Ruohon (kok.) seksuaalisesta ahdistelusta ja pahoinpitelystä. Syytteet liittyvät joulukuisiin tapahtumiin, kun pikkujouluja juhlimassa ollut Teuvo yritti suudella Veeraa väkisin eduskunnan kuppilassa.

Lue myös: Sairauslomalla ollut Teuvo Hakkarainen löytyi: Viinalakko petti rajusti – kosteita iltoja eri puolilla Suomea!

Seiska tavoitti viime viikon keskiviikkona Teuvon kommentoimaan syytteitä. Kohuedustaja antoi ymmärtää, että on syyttäjän ja Veera Ruohon kanssa täysin eri linjoilla.

– Höpöhöpö! Huumorihommaa se oli eikä mitään muuta! Ruoho tietää sen itsekin. Humalassa olin, ja se oli väärin, en minä sitä sano. Mutta humalassa tulee tehtyä kaikenlaista, Teuvo tuumasi.

Lue myös: Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen vähättelee #MeToo-kampanjaa "pelkäksi hömpäksi" - ei välitä seksuaalisesta häirinnästä: ”Eihän siitä jälkeä jää!”

Taekwondossa Suomea olympialaisissa edustanut Ruoho on kertonut niskassaan olleen välilevyn pullistuman, joka alkoi oireilla Teuvon tempauksen jälkeen.

Hakkarainen väittää myöskin Ruohon käyttäytyneen sopimattomasti.

– Sen ovat kyllä monet nähneet. Mulle on sanottu, että tekisin vastavedon, mutta en tee, Hakkarainen väittää Seiskalle.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!