Teuvo Hakkarainen

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen vähättelee #MeToo-kampanjaa "pelkäksi hömpäksi" - ei välitä seksuaalisesta häirinnästä: ”Eihän siitä jälkeä jää!”

Uutiset | 20.10.2017 15:24

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehty Tuntemattoman sotilaan uudelleenfilmatisointi saa ensi-iltansa ensi viikon perjantaina 27. lokakuuta. Eduskunta pääsi jo eilen (19.10.) etukäteen katsomaan Aku Louhimiehen ohjaaman version.

Seiska oli paikalla, kun kansanedustajat lipuivat Helsingin Tennispalatsin suurimpaan elokuvasaliin. Saapuneiden joukossa oli luonnollisesti myös perussuomalaisten kansanedustaja ja puolueensa 2. varapuheenjohtaja Teuvo Hakkarainen.

Edvin Laineen ohjaama tuntematon on hyvä elokuva. Se on suomalainen elokuva ja korostaa merkittävästi tämän maan historiaa, hän kehui.

”Me too on hömppää”

Seiska oli päättänyt käyttää tilaisuuden hyväkseen ja kysyä kansanedustajilta samassa yhteydessä myös #MeToo-kampanjasta. Sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin levinneessä kampanjassa halutaan kiinnittää huomiota seksuaaliseen häirintään.

LUE: EVS: Elokuva-alan seksuaalisen häirintäkohun keskiössä 3 menestysohjaajaa, 2 eturivin näyttelijää ja ex-professori - kaikki koko kansan tuntemia!

Teuvo Hakkarainen

Kampanja on kerännyt runsaasti kehuja nostaessaan tärkeän asian esille. Kansanedustaja Hakkarainen ei kuitenkaan ole moisesta moksiskaan. Hän ei kuulemma korvaansa lotkauta koko kampanjalle.

– Minä en tämmöisistä asioista kommentoi mitään, se on hömppää!

Hömppää?

– Jos joutuu (seksuaalisen ahdistelun kohteeksi), niin mitä siitä välittämään. Eihän siitä jälkeä jää, Teuvo täräytti hymyillen ja hohotti makeasti päälle.

Käynnistyi Hollywoodista

Valtavasti huomiota saanut kampanja lähti liikkeelle, kun elokuvatuottaja Harvey Weinsteiniin kohdistuneet ahdistelusyytökset ravistelivat hiljattain Hollywoodia. Sen jälkeen monet tähtinäyttelijät paljastivat joutuneensa seksuaalisen häirinnän kohteeksi.

Sittemmin sanapari Me too (suom. minä myös) on levinnyt Facebook-päivityksissä ja tviittauksissa ympäri maapalloa – myös kylmään pohjolaan. Lukemattomat suomalaisetkin ovat kertoneet joutuneensa seksuaalisen häirinnän kohteeksi.

Tällä viikolla myös laulaja Tomi Metsäkedosta on paljastunut varsin rajuja väitteitä. Lue aiheesta alla olevista linkeistä.

Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Tomi Metsäketo lähestyi vantaalaisnaista suoralla seksiehdotuksella – sai pakit ja raivostui täysin: Hän jankutti, että olen tyhmä ämmä!

Tomi Metsäketo avautuu Facebookissa kourimiskohusta - selitykset poikivat vihaisen kommenttivyöryn: "Tiedät hyvin, mitä olet tehnyt!"

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto, AOP
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!