Teuvo Hakkarainen paljastaa: Näin lepyttelen Stephanie-rakastani!

Uutiset | 13.04.2020 19:01

Pääsiäissununtaina 12. huhtikuuta 60-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Teuvo Hakkarainen juhli merkkipäiväänsä Suomessa yksin ilman kihlattuaan, hondurasilaista Stephanie Orantesia, 30.

– Meillä oli tarkoituksena, että olisimme Stephanien kanssa pitäneet juhlat pienen porukan kesken. Mutta tämä korona muutti nyt kaiken, Teuvo harmittelee.

Teuvolla ei ole vaikeuksia pysyä nuoren kihlattunsa perässä.  – Hänellä on työtä pysyä minun perässäni! Hän on rauhallinen tyyppi.
Teuvolla ei ole vaikeuksia pysyä nuoren kihlattunsa perässä.  – Hänellä on työtä pysyä minun perässäni! Hän on rauhallinen tyyppi.

 

Lue myös: Tänään 60 vuotta täyttävän Teuvo Hakkaraisen juhlat Stephanie-rakkaansa kanssa vesittyivät: Korona muutti kaiken!

Perinteisiä arvoja kannattava Teuvo kertoo, että heillä ei tule riitoja kotitöistä tai juuri muistakaan asioista. Mikäli kinaa kuitenkin syntyy, on Teuvolla hyvä lepyttelykeino.

– Hän saa maailman parhaan halauksen, mutta en nyt yksityiskohtia sen enempää kerro. Ja tuossa heidän kulttuurissaan on muuten sellainen erityispiirre, että jos mies pitää vaimosta hyvää huolta, niin mies huomaa sen sitten kyllä. Että se kyllä kannattaa, Teuvo vinkkaa.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Teuvon kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!