Uutiset

Terveysongelmien takia keikkatauolle jäänyt Katri Helena palasi julkisuuteen - katso kuva! "Voin oikein hyvin"

25.01.2019 16:35

Suomen sinivalkoiseksi ääneksi kutsuttu legendaarinen Katri Helena saapui Drag-leidit Lavalla -show’hun torstaina hyvillä mielin. Laulaja oli yksi illan odotetuimmista kutsuvieraista, sillä hän oli yksi alkuperäisen Leidit lavalla -show’n esiintyjistä vuonna 2000. Tuolloin Katri kiersi konserttisaleja yhdessä Paula Koivuniemen, Lea Lavenin ja Marion Rungin kanssa. Drag-show’n ja oman hahmonsa näkeminen ei Katri Helenaa jännittänyt.

- Tiedän, että kundit ovat hyviä. En tiedä mitään esityksessä nähtäviä asioita, en ole kysellyt mitään etukäteen, Katri Helena kertoi Seiskalle Drag-leidit Lavalla -show’ssa Helsingin Aleksanterin teatterissa.

Katri Helena ja Drag-leidit
Katri Helena illan Drag-leidien eli Pola Ivankan (vas.), Sheilan, Jayden Marsin ja NikoLan välissä.

 

Keikkatauko jatkuu

Vuosi on alkanut Katrin mukaan kaikin puolin hyvin. Hän on nauttinut kiristyneistä talvipakkasista.

- On ollut kauniita talvipäiviä, ja hiihtokelit ovat olleet mitä parhaat.

Katri nousi otsikoihin viime kesänä, kun hän joutui keskeyttämään juhannuskeikkansa Alahärmän Power Parkissa huonovointisuuden takia. Pian sen jälkeen laulaja tiedotti peruvansa kaikki loppukesän keikat. Myöhemmin terveysongelmat pakottivat hänet perumaan myös viime syksylle sovitut konsertit.

Lopulta selvisi, että Katri Helenan terveysongelmat johtuivat kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Laulaja ei osannut sanoa, milloin hän palaa keikkalavoille.

- Katsotaan, katsotaan. Annetaan asian toistaiseksi olla. Muuten voin oikein hyvin tällä hetkellä. Sen suhteen ei ole huolta.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!