Hyppää pääsisältöön
Jarkko Nieminen vaihtoi tennismailan kitaraan.

Tennismiljonääri Jarkko Nieminen innostui kitaransoitosta: ”Voi mennä 10 vuotta, että minulta kuullaan jotain julkisesti!”

Vuonna 2015 tennisuransa lopettaneella Jarkko Niemisellä, 36, on Anu-vaimonsa kanssa kaksi pientä lasta, vuosina 2015 ja 2017 syntyneet tyttäret. Perhe on asettunut maailmalla vietettyjen vuosien jälkeen asumaan Helsinkiin.

Lue myös: Ex-tennistähti Jarkko Nieminen asettui Helsinkiin Anu-vaimonsa kanssa: ”Nautin, että voin asua yhdessä paikassa!”

Jarkon ja Anun tyttäret kasvavat kovaa vauhtia.

– Isyys on ihanaa. Lapset ovat kuitenkin vielä sen verran pieniä, että on vaikea sanoa, seuraavatko he vanhempiensa jalanjälkiä uravalinnoissaan. He ovat yhtä vikkeliä kuin lapset normaalistikin ovat.

Lue myös: Tennismiljonääri Jarkko Nieminen osoittautui pitkäpinnaiseksi puolisoksi: Anu-vaimo shoppaili trendiputiikissa, Jarkko odotti ulkona ja viihdytti vauvaa – katso kuvat!

Musiikki rakas harrastus

Rock on lähellä Jarkon sydäntä, joten hän viihtyy vapaalle vaihtaessaan ystävänsä Jussi69:n ravintolassa The Riffissä. Jarkko on itsekin innostunut soittamisesta.

– Hommasin akustisen kitaran, jota olen ruvennut rämpyttelemään nollista. Voi mennä joku kymmenen vuotta, että minulta kuullaan jotain julkisesti. Musiikki on minulle rakas harrastus.

Lue myös: Toisen lapsen pian saava Jarkko Nieminen tahkoaa rahaa eläkkeelläkin!

Vaikka Jarkko on nykyään tenniseläkeläinen, hän ei lepää laakereillaan. Ex-urheilijan johtama Jarkko Nieminen Oy on erittäin menestyvä yritys, jonka liiketoiminta huitelee miljoonassa. Vuonna 2015 putiikki teki voittoa 201 000 euroa.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!