Uutiset

Ex-tennistähti Jarkko Nieminen asettui Helsinkiin Anu-vaimonsa kanssa: ”Nautin, että voin asua yhdessä paikassa!”

28.04.2018 13:20

Entinen tennistähti Jarkko Nieminen, 36, joutui vuosi sitten leikkauspöydälle, minkä vuoksi hänen juoksuharrastuksensa rumpali Jussi69:n kanssa on ollut pienoisella tauolla.

– Minulta leikattiin kantapäät! Niitä parannellessa meni puoli vuotta, minkä jälkeen en ole palannut juoksemisen pariin. En ole kuullut, että keneltäkään muulta tennispelaajalta olisi jouduttu leikkaamaan kantapäitä, Jarkko kertoo.

Asetuimme Helsinkiin

Vuonna 2015 tennisuransa lopettanut Jarkko työskentelee vahvasti urheilun parissa, sillä hän toimii nykyään maajoukkuekapteenina sekä kommentaattorina. Hän ei kuitenkaan kaipaa enää kisatantereille.

– Mielelläni sparraan muita, hän pohtii.

Tennisuransa jälkeen Jarkko on keskittynyt uusien työkuvioiden lisäksi tietysti perheeseensä. Hänellä on Anu-vaimonsa kanssa kaksi pientä lasta, vuosina 2015 ja 2017 syntyneet tyttäret. Perhe on asettunut maailmalla vietettyjen vuosien jälkeen asumaan Helsinkiin.

– Nautin, että voin asua yhdessä paikassa. Kun pelasin tennistä, maat ja kaupungin vaihtuivat. Ehdimme asua pitkään myös Kööpenhaminassa Anun töiden takia, mutta nyt myös hänen työkuvionsa ovat Helsingissä.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!