Hyppää pääsisältöön
Jarkko Nieminen viihtyy kotikentällä.

Ex-tennistähti Jarkko Nieminen asettui Helsinkiin Anu-vaimonsa kanssa: ”Nautin, että voin asua yhdessä paikassa!”

Entinen tennistähti Jarkko Nieminen, 36, joutui vuosi sitten leikkauspöydälle, minkä vuoksi hänen juoksuharrastuksensa rumpali Jussi69:n kanssa on ollut pienoisella tauolla.

– Minulta leikattiin kantapäät! Niitä parannellessa meni puoli vuotta, minkä jälkeen en ole palannut juoksemisen pariin. En ole kuullut, että keneltäkään muulta tennispelaajalta olisi jouduttu leikkaamaan kantapäitä, Jarkko kertoo.

Lue myös: Tennismiljonääri Jarkko Nieminen osoittautui pitkäpinnaiseksi puolisoksi: Anu-vaimo shoppaili trendiputiikissa, Jarkko odotti ulkona ja viihdytti vauvaa – katso kuvat!

Asetuimme Helsinkiin

Vuonna 2015 tennisuransa lopettanut Jarkko työskentelee vahvasti urheilun parissa, sillä hän toimii nykyään maajoukkuekapteenina sekä kommentaattorina. Hän ei kuitenkaan kaipaa enää kisatantereille.

– Mielelläni sparraan muita, hän pohtii.

Lue myös: Tennismiljonääri Jarkko Nieminen ja Anu-vaimo hankkivat kuopusvauvalleen yli 1200 euron ökyrattaat – kuva!

Tennisuransa jälkeen Jarkko on keskittynyt uusien työkuvioiden lisäksi tietysti perheeseensä. Hänellä on Anu-vaimonsa kanssa kaksi pientä lasta, vuosina 2015 ja 2017 syntyneet tyttäret. Perhe on asettunut maailmalla vietettyjen vuosien jälkeen asumaan Helsinkiin.

Lue myös: Isäksi toista kertaa tullut Jarkko Nieminen: Kaikki on nyt helpompaa!

– Nautin, että voin asua yhdessä paikassa. Kun pelasin tennistä, maat ja kaupungin vaihtuivat. Ehdimme asua pitkään myös Kööpenhaminassa Anun töiden takia, mutta nyt myös hänen työkuvionsa ovat Helsingissä.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!