Teneriffalle asettunut Remu Aaltonen ei hyydy eläkkeellä – ”Lodjussa ehtii koisaamaan!”

Uutiset | 27.01.2019 20:08

Hurriganes-legenda Remu Aaltonen liikkuu nykyään vaivalloisen näköisesti. Se ei ole mikään ihme, sillä kolhuja rokkarille on tullut monen ihmiselämän verran. Vuonna 1996 sattunut koiravaljakko-onnettomuus ja kuusi vuotta sitten sattunut autokolari vaivaat Remua vieläkin.

Lue myös: Tällainen on Remu Aaltosen, 70, kaupunkikoti Arabiassa: antiikkiset huonekalut ja upea kylpyhuone tekevät vaikutuksen – kuvat!

Miehen sisukkuudesta kertoo se, että hän on kuitenkin vielä hengissä 71-vuotiaana, vaikka takana vuosikymmeniä rocktähden elämää. Viimeksi kuluneen vuoden aikana on kuitenkin ollut pakko painaa vähän jarrua. Remu lopetti jatkuvan kiertämisen melkein tasan vuosi sitten loppuunmyytyyn Hartwall-areenan keikkaan.

– Jotain pistokeikkoja voi olla luvassa, mutta Hurriganes-juttua on nyt tehty niin kauan, että sille mä laitan pisteen. Mun pitää kuitenkin pysyä liikkeessä tai muuten hyydyn. Lodjussa (arkussa) ehtii jo koisaaman tarpeeksi, Remu veistelee.

Remu soitti eri bändeissä jo 60- luvulla. Hän vaikutti muun muassa Kirkan kanssa (2.oik.) The Creaturesissa.
Remu soitti eri bändeissä jo 60- luvulla. Hän vaikutti muun muassa Kirkan kanssa (2.oik.) The Creaturesissa.

 

Lue myös: Rocklegendat Michael Monroe ja Remu Aaltonen harvinaisessa yhteishaastattelussa: Olemme sielunveljiä!

Luvassa ihan uutta

Viime vuosina Remu on viettänyt yhä enemmän aikaa toisessa kodissaan Espanjan Teneriffalla. Täysipäiväiselle eläkkeelle hän ei aio jäädä, mutta kovin tarkkoja tulevaisuuden suunnitelmia hetkessä eläjä ei myöskään ole tehnyt.

– Tulevaisuus on vähän niin kuin harha. Se on sumussa vielä, mutta musta tuntuu, että kun ihminen yrittää alkaa vetää löysää, silloin rytinä vasta alkaakin. Jotain ihan uutta täytyy tehdä, hän suunnittelee.

Hurriganesin legendaarisimpaan kokoonpanoon kuuluivat Remun lisäksi Cisse Häkkinen ja Albert Järvinen.
Hurriganesin legendaarisimpaan kokoonpanoon kuuluivat Remun lisäksi Cisse Häkkinen ja Albert Järvinen.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Pasi Murto ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!