Konsta Hietanen pyörittää suurperhettä.

Tenavatähdestä tenavatehtailijaksi! Tiesitkö tätä ex-Tenavatähti Konsta Hietasesta? "Olen viiden lapsen isä!"

Uutiset | 10.06.2019 17:33

Lahtelainen Konsta Hietanen nousi suureen kansansuosioon voitettuaan Tenavatähti-kilpailun vuonna 1994. Vasta 10-vuotiaan pojan ympärillä alkoi tuolloin valtaisa rumba, joka vei nuorta poikaa ympäri Suomea.

Samassa rytäkässä Konstalta ilmestyi Kone-niminen albumi. Hän oli myös kysytty nimi erilaisiin viihdetuotantoihin, tv-sarjoista aina ääninäyttelijän töihin. Tie tähtiin oli auki, mutta Konsta valitsi kuitenkin viihdemaailman sijasta suurimman inohimonsa: jalkapallouran.

Lue lisää: Tenavatähdessä ihastuttanut Konsta Hietanen joutui valitsemaan viihdetähteyden ja urheilun välillä – ”Oli pakottava tarve muutokselle!”

Valinnan voi sanoa osuneen sikäli nappiin, että Konstasta tuli jalkapalloammattilainen. Hän pelasi kunnioitettavan uran, pääosin kotikaupunkinsa FC Lahdessa. Nappulakengät ripustettiin lopullisesti naulaan vuonna 2013.

– Se tuntui siinä vaiheessa sopivalta ratkaisulta. Tuntui, että olisin voinut ylläpitää tasoni, mutten enää olisi saanut kehityskäyrää ylöspäin, Konsta muistelee Seiskalle.

Toinen syy lopettamiselle oli ajanpuute sekä se, että Konstaa puraisi jälleen musakärpänen.

– Halusin taas alkaa tehdä musiikkia. Ammattilaisurheilussa ei kuitenkaan jää juurikaan muulle aikaa – varsinkaan, kun on paljon lapsia.

Lue myös: Fanien yllättävä vastaanotto hämmensi ex-Tenavatähti Konsta Hietasen – ”En minä sinne keikalle mennyt, vaan pelaamaan junnufutista!”

Konsta pelasi valtaosan ammattilaisurastaan FC Lahdessa, jossa ura loppui keväällä 2013. Kaudella 2009 rinnalla viiletti muuan Jari Litmanen.
Konsta pelasi valtaosan ammattilaisurastaan FC Lahdessa, jossa ura loppui keväällä 2013. Kaudella 2009 rinnalla viiletti muuan Jari Litmanen.

Suurperheen arkea

Nykyään Konsta elää suuperheen arkea kotikaupungissaan Lahdessa. Viiden lapsen isän nuorimmainen on vasta 10-kuinen taapero, vanhin 11-vuotias teini.

Eikä hän kadu mitään. Ei, vaikka aikoinaan viihdemaailmaan satsaamalla hän saattaisi olla tänä päivänä tv-sarjojen ja elokuvien vakiokasvo.

– Jos jokin on tässä elämässä opettanut suurperhe-elämän lisäksi, niin se on pukukoppielämä. Luulen, että olisi ollut turhan kova kombo yhdistää sitä viihdemaailmaan, Konsta naurahtaa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto, All Over Press ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!