Hyppää pääsisältöön
Konsta Hietanen muistetaan Tenavatähtenä.

Fanien yllättävä vastaanotto hämmensi ex-Tenavatähti Konsta Hietasen – ”En minä sinne keikalle mennyt, vaan pelaamaan junnufutista!”

Vuosi oli 1994, kun pellavapäinen lahtelaispoika Konsta Hietanen löi puoli Suomea ihastuksesta polvilleen. Tinkimättömällä tyylillä Sammy Babitzinin Daa-da daa-dan tulkinnut Konsta voitti Tenavatähti-ohjelman ja kansansuosio oli sitä myöten selvää.

– Ei sitä silloin huomannutkaan, kuinka oltiin yhtäkkiä showmaailman huipulla, Konsta muistelee Seiskalle nyt, 25 vuotta myöhemmin.

– Kyllähän minä aika tunnettu olin silloin. Varsinkin Lahdessa, mutta muuallakin. Tenavatähden jälkeen ei kyllä voinut liikkua oikein minnekään ilman, etteikö joku olisi tunnistanut.

Konsta sellaisena kuin moni meistä hänet muistaa: Tenavatähti-kilpailussa vuonna 1994. Mukana menossa myös legendaarinen pianistivirtuoosi Seppo Hovi.
Konsta sellaisena kuin moni meistä hänet muistaa: Tenavatähti-kilpailussa vuonna 1994. Mukana menossa myös legendaarinen pianistivirtuoosi Seppo Hovi.

 

Lue myös: Entiset tenavatähdet samassa tv-ohjelmassa - katso kuvista kuinka he ovat muuttuneet!

Julkisuus ei napannut

Vasta 10-vuotiaan pojan ympärillä alkoi valtaisa rumba. Konstalta ilmestyi nopeasti Kone-niminen albumi, hän pääsi rundille ympäri Suomea ja oli myös kysytty nimi erilaisiin viihdetuotantoihin tv-sarjoista aina ääninäyttelijän töihin.

– Kaikennäköistä pääsi näkemään ja kokemaan. Keikat olivat kivoja, muttei sen ikäinen jätkä kyllä muutoin tykännyt, että kylillä tunnistettiin, hän hymähtää.

Lue myös: Tenavatähti-voittaja Konsta Hietanen vaihtoi viihdetähteyden jalkapallouraan: ”Nykyään keskityn taas musaan ja perheeseen!”

– Hyvin muistuu mieleen sellainenkin tapaus, kuinka pelimatkalla Pohjois-Suomessa Kuusysin bussia oli vastassa valtava väkijoukko. Se tuntui oudolta, koska enhän minä sinne keikalle mennyt vaan pelaamaan junnufutista!

Tuliko joukkuetovereilta kuittia?

– En muista, mutta veikkaan, että tuli!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan arkisto, All Over Press ja Lehtikuva

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!