fbq
Uutiset
04.04.2018 11:50
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Cheyenne
Temptation Islandilla sinkkuna alasti sekoillut Cheyenne ruotii uudet TIS-parit: Manipulointia - huonoa itsetuntoa ja epävarmuutta käytetään hyväksi!
Uutiset
04.04.2018 11:50
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiskan videoblogin aloittanut Cheyenne Järvinen muistetaan lukuisten kohuotsikoiden lisäksi myös Temptation Island -deittipelistä, jossa kaunotar nähtiin sinkkunaisten joukossa. 

Lue lisää: Temptation Islandissa ronski K18-leikki: Cheyenne Järvinen riisuutuu alasti ja oksentaa - video!

Linnan juhlat -bileiden aikaan Cheyenne riisuutui vaateviestileikin aikana alasti. Ainakaan tuolloin paljaan pinnan näyttäminen ei tuottanut naiselle ongelmia, mutta nykyään tilanne on varmasti toinen. Cheyenne on nimittäin seurustellut jo vuoden päivät myös Temptation Islandilla nähdyn Joelin kanssa. 

Tuoreessa videoblogissaan Cheyenne paneutuu uusimman tuotantokauden pariskuntiin, jotka ovat lyhyessä ajassa kirvoittaneet tunteita niin saarella kuin televisiokatsojien joukossa. 

Lue lisää: Temptation Islandin ”Se ei ole pettämistä, jos käyttää kortsua” – Minnalla vieraan miehen penis suussa: Kyllä sinne tavaraa menee sisään!

Minna ja Sammy

- Voi pojat! Tässä on kyseessä niin erikoinen pari, että tuntuu ovatko nämä ihmiset edes suhteeessa keskenään? Minnalla on erikoinen määritelmä seuraleikeistä, enkä itse hyväksyisi sellaista käytöstä. Alkaa käydä Sammyä sääliksi, vaikka perseili ohjelman alussa.  

Eve ja Dani

- Haluaisin vain halata Dania, koska hän on ottanut muutamat iltanuotiot todella raskaasti. Toivon, ettei Even ja Kalun suhde mene liian pitkälle.

Vilma ja Elias

- Kuulun täysin free Vilma -tiimiin! Toivon, että ohjelman myötä Vilman silmät aukeavat. Hän on liian kiltti, hyväuskonen ja sinisilmäinen. Näitä piirteitä on niin helppo hyväksikäyttää ja Elias tekee niin. Vilma vaikuttaa hyvin manipuloidulta, ja huonoa itsetuntoa, sekä epävarmuutta käytetään hyvin paljon häntä vastaan ja hyväksi. 

Noora ja Markus

- Toivon todella, että tämä pariskunta lähtee kotiin yhdessä. He ovat kuin luotuja toisilleen.