fbqTemptation Island Suomi -Jenna meni naimisiin Big Brother -rakkaansa kanssa – onni kesti vain kaksi kuukautta: ”Sain tietää paljon asioita, jotka oli tapahtunu ennen häitä” | Seiska
jenna mäkikyrö

Temptation Island Suomi -Jenna meni naimisiin Big Brother -rakkaansa kanssa – onni kesti vain kaksi kuukautta: ”Sain tietää paljon asioita, jotka oli tapahtunu ennen häitä”

Uutiset | 22.02.2019 09:22

Kun Big Brother -taloon asteli vuonna 2014 ylitorniolainen Jenna Mäkikyrö, ei hän osannut odottaa poistuvansa talosta rakastuneena naisena.

Jenna ja Dani Öini olivat erottomat lähes koko BB:n ajan, joten ei ollut ihme, että suhde jatkui myös kisan jälkeen. 

Pari meni naimisiin heinäkuussa 2017.

Liitto kesti vain kaksi kuukautta.

Nyt Jenna kertoo ensimmäistä kertaa julkisesti, millainen parin eroon päätynyt suhde ja liitto oli! 

Lue lisää: Kääk, mikä persikkapylly - Big Brotherissa rakastunut Jenna Mäkikyrö mukaan Temptation Island Suomeen: ”Nyt on kuvaaja osannut hommansa!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Tuo ruma horo Jenna kyllä ansaitsi tulla jätetyksi." Siinä on rumin kommentti, minkä oon itestäni lukenu. Kommentteja minusta ja minun ulkonäöstä on ollu paljon, mutta mikään ei oo satuttanu niin paljoa kuin tämä kyseinen kommentti. Miksi mie ansaitsin tulla jätetyksi? Miksi me erottiin? Tämä asia on kiinnostanu niin montaa ihmistä, että päätin kirjoittaa tämän tekstin. Lisäksi olen kyllästyny siihen, että minut yhdistetään joka asiassa jollain tapaa ex-mieheeni. "Naimisissa ollut Jenna..." EI, vaan ihan vain Jenna. Minua ei jätetty vaan minä olin se, joka ilmoitti, että avioliittomme on ohi. Tiiättekö sen tunteen, kun joku satuttaa sinua tarpeeksi paljon tavalla tai toisella ja annat kaiken jatkuvasti anteeksi? Jossain vaiheessa tulee raja vastaan ja yksikin asia on liikaa. Meillä tämä tapahtui pian häiden jälkeen. Sain tietää paljon asioita, jotka oli tapahtunu ennen häitä. Siinä parisuhteessa en voinut henkisesti hyvin yli vuoteen. Turruin pahaan oloon, joka minulla oli lähes koko ajan, luulin sen jo olevan normaalia. Mulla ei ollu (eikä ole vieläkään) hajuakaan siitä, millanen parisuhteen pitäs olla, koska mulla ei ole ikinä ollu tervettä ja onnellista sellasta. Siinä vaiheessa kun uskalsin kertoa ystävilleni kaikesta siitä, mitä meän suhteessa oli tapahtunu ja puhuin asioista ääneen, tajusin etten voi hukata omaa elämääni. Hukata sitä ihmisen kans, joka ei arvosta minua, pettää, kohtelee kuin roskaa ja saa minut myös tuntemaan itteni semmoseksi. Meän avioliitto kesti kaksi kuukautta, hyvä niin. Kaiken jälkeen muutin saman katon alle lapsuudenystäväni kanssa. Olen niin kiitollinen hänelle, perheelleni ja ystävilleni. Olen tehny paljon töitä, että olen saanu kasattua itteni kuntoon noiden vuosien ja kokemusten jälkeen. Nyt olen erittäin onnellinen. En kadu sitä, että menin naimisiin. Ilman sitä en olis tässä ja nyt, tällaisena ihmisenä, enkä välttämättä olis ymmärtänyt lähteä myrkyllisestä suhteesta. En ole, enkä halua olla tekemisissä ex-puolisoni kanssa. En myöskään halua, että minua määritellään enää missään eksäni tai avioliittoni kautta. Kaiken senkään jälkeen, mitä hän minulle teki, en toivo hänelle mitään pahaa. Haluan vain olla mie, vain Jenna.

Henkilön Jenna Mäkikyrö (@jennamakikyro) jakama julkaisu

 

- Minua ei jätetty vaan minä olin se, joka ilmoitti, että avioliittomme on ohi.

Tiiättekö sen tunteen, kun joku satuttaa sinua tarpeeksi paljon tavalla tai toisella ja annat kaiken jatkuvasti anteeksi?

Jossain vaiheessa tulee raja vastaan ja yksikin asia on liikaa. Meillä tämä tapahtui pian häiden jälkeen.

Sain tietää paljon asioita, jotka oli tapahtunu ennen häitä. Siinä parisuhteessa en voinut henkisesti hyvin yli vuoteen.

Turruin pahaan oloon, joka minulla oli lähes koko ajan, luulin sen jo olevan normaalia.

Mulla ei ollu (eikä ole vieläkään) hajuakaan siitä, millanen parisuhteen pitäs olla, koska mulla ei ole ikinä ollu tervettä ja onnellista sellasta.

Avautuminen pelasti

Kun Jenna sai vihdoin kerrottua ystävilleen millaiseen elämäntilanteeseen hän oli joutunut, tajusi hän myös sen, ettei hän voi hukata elämäänsä onnettomassa suhteessa.

 - Hukata sitä ihmisen kans, joka ei arvosta minua, pettää, kohtelee kuin roskaa ja saa minut myös tuntemaan itteni semmoseksi.

Meiän avioliitto kesti kaksi kuukautta, hyvä niin.

Uusi alku

Sittemmin Jenna muutti yhteen lapsuudenystävänsä kanssa. 

Neito on löytänyt työtä Helsingin yöelämästä. 

- Nyt olen erittäin onnellinen. En kadu sitä, että menin naimisiin.

Ilman sitä en olis tässä ja nyt, tällaisena ihmisenä, enkä välttämättä olis ymmärtänyt lähteä myrkyllisestä suhteesta.

En ole, enkä halua olla tekemisissä ex-puolisoni kanssa.

En myöskään halua, että minua määritellään enää missään eksäni tai avioliittoni kautta.

Kaiken senkään jälkeen, mitä hän minulle teki, en toivo hänelle mitään pahaa.

Haluan vain olla mie, vain Jenna.


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!