Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Janita Lukkari

Temptation Island Suomi -kaunottarelle järkyttäviä uutisia: sairastui pahaan syöpään – odottaa leikkausta sairaalassa! "Se ei ole vain yhdessä tai kahdessa paikassa"

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Janita Lukkarinen kertoi Instagram-tilillään sairastuneensa syöpään. Tilanne on niin huono, että hän joutui sairaalaan ja odottaa pääsyä leikkaukseen.

Sain vasta itsekin tietää mun syövästä, leikkausta ei vielä tehty, enkä jaksa vastailla kaikkien kysymyksiin, mutta toivon että voitte rakkaat ihmiset sulkea mut teidän rukouksiin. Mulla syöpä on agressiivista laatua ja se ei ole vain yhdessä tai kahdessa paikassa, Janita kirjoitti julkaisemansa sairaalakuvan yhteyteen.

Lue myös: Eija-Riitta Korhola paljastaa blogissaan sairastaneensa aggressiivisen syövän: "Elämä on lahja, jota ei voi hallita"

Tosi-tv-tähti kertoikin tarvitsevansa nyt kaiken mahdollisen tuen.

Se mitä nyt kaipaan on kauheesti voimia, voimaannuttavia asioita, kukkia, kuulla teidän selviytymistarinoita ja rakkautta!! Auttakaa mua jaksamaan ja voittamaan tää taisto! Vahvimmankin voimat alkaa joskus ehtymään ja nyt mä tarvin teitä.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Pasi Murto, Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!