Uutiset
Katso kuva!

Temptation Island Suomi Juuso ja Vilma rähisivät kultajuhlien jatkoilla - ilkeää solvausta keskellä katua: Suutele sitä liinaa!

28.05.2019 13:55

Temptation Islandissa ihastuttaneet (ja vihastuttaneet) Vilma ja Juuso ajautuivat sanaharkkaan Leijonien MM-jatkoilla.

Ensin Vilma ja Juuso kävivät 50 000 muun tavoin hurraamassa Leijonille Kaisaniemen puistossa. Seiska paljasti aikaisemmin samaisena päivänä, että MM-tähdet suuntaavat kansanjuhlasta jatkoille Helsingin keskustassa sijaitsevaan ravintola Teatteriin.

Lue myös: Mailasankarista melasankariksi - Leijonien Möröstä tehtiin jo dildo: ”Iso on aisa, vaan niin on esikuvansakin” KUVA

Myös Vilma ja Juuso painelivat Teatteriin, mutta heidän iltansa ei ollut pelkkää iloa ja juhlaa. Seiskan saamien tietojen mukaan pariskunta ajautui sanaharkkaan, joka yltyi illan loppupuolella.

- Heille tuli erimielisyyttä jatkojen suhteen. Ravintolan ulkopuolella oli ihmisiä, jotka odottivat heitä, Seiskalle kerrottiin.

Vilma ja Juuso

Pilkkaamista kadulla

Seiskan lukijan mukaan Vilma halusi jatkaa juhlia, mutta Juuso empi ajatuksen kanssa. Paikalla ollut joukko alkoi huudella tärkeyksiä etenkin Juusolle.

- Ainakin osa jatkoja suunnitelleista alkoi pilkata Juusoa. Siinä oli ihmisiä, jotka kutsuivat Juusoa miesvauvaksi. Sen lisäksi he huusivat: ”Suutele sitä liinaa”, Seiskalle kerrotaan.

Liinan suutelulla viitattiin Temptation Islandin iltanuotioilla nähtyyn ”rituaaliin”, jossa Juuso suuteli Vilman huulenjäljillä koristeltua nenäliinaa ennen iltanuotiovideoiden katsomista.

Lue myös: Temptation Island Suomen Vilma ja Juuso menivät tv:ssä kihloihin - oliko se suunniteltu mediatemppu? Näin Vilma ja Juuso vastaavat! 

Vilma todella halusi juhlia loppuun asti, joten hän suuntasi ulkona olleiden naisten ja miesten kanssa jatkoille. Juuso puolestaan lähti kotiin.

- Vilma ja Juuso pääsivät ilmeisesti jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen asiasta. Vilma tosin valitteli jatkoseurueelleen Juuson käytöstä ja asennetta.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Matti Matikainen, Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!