jesse hellsten

Temptation Island Suomi -Jessellä tuomio kahdesta huumausainerikoksesta: "Olen jättänyt sellaisen elämäntyylin taakseni jo kauan aikaa sitten"

18.04.2019 21:01

Seiska uutisoi helmikuussa, että Temptation Island Suomi -ohjelman Toni Varpelaidella on tuomio huumausainerikoksesta. Käräjäoikeuden tuomion mukaan Toni oli toisen vastaajan kanssa pitänyt hallussaan noin 60 kappaletta ekstaasitabletteja. Rikos tapahtui vuonna 2016.

Lue lisää: Temptation Island -Tonilla rötöstausta! Tuomio huumerikoksesta, piti hallussaan 60 ekstaasitablettia - oli ehdonalaisessa sarjan kuvauksissa!

Seiskan selvityksen mukaan myös toinen TIS-kilpailija on joutunut vaikeuksiin huumausaineiden vuoksi.

Jesse Hellsten tuomittiin viime vuoden huhtikuussa kahdesta huumausainerikoksesta. Jesse sai yhteisen rangaistuksen molemmista, vuonna 2016 tapahtuneista rikoksista.

Tuomiolauselmassa kerrotaan, että elokuussa 2016 Jesse oli laittomasti pitänyt hallussaan 50 kappaletta ekstaasia. Reilu kuukausi myöhemmin Jesse myi 200 kappaletta ekstaasia kahdelle muulle vastaajalle. Ekstaasin lisäksi Jessellä oli laittomasti hallussaan 1,3 grammaa amfetamiinia.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Jessen 10 kuukaudeksi vankeuteen ja vankeusrangaistus on ehdollinen. Koeaika päättyy maaliskuussa 2020.

Tuntevat toisensa

Sen lisäksi, että Toni ja Jesse jakavat samankaltaisen historian huumausaineiden saralla, tuntevat molemmat nuoret miehet toisensa jo entuudestaan.

Asia ei ole tullut ilmi Temptation Islandilla, tai ainakaan sen katsojille. Se, että miehet tuntevat toisensa, ei riko Temptation Island Suomen sääntöjä.

- Myönnän tehneeni virheitä. Olen jättänyt sellaisen elämäntyylin taakseni jo kauan aikaa sitten, Seiskan tavoittama Jesse kertoo.

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!