fbq
Uutiset
10.12.2019 20:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
tis-joona
Temptation Island Suomen kulisseissa kuohuu – Joonalta raju tylytys Joskusta ja Karimista: ”Aika räjähdysherkkä aihe”
Uutiset
10.12.2019 20:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomi lähenee loppuaan. Viime viikolla nähtiin Leevin ja Joskun iltanuotio, kun taas tällä viikolla päästään seuraamaan, kuinka Väpän ja Marin käy. 

Pariskuntien lisäksi saarella temmelsi niin sinkkunaisia kuin -miehiä, joiden välillä nähtiin draamaa muutama viikko sitten. Tilanne sai alkunsa, kun Karim meni kertomaan Joskulle asioita, joita Jeppe oli hänelle kertonut luottamuksella. 

Tilanne päättyi niin, että Josku suuttui Jepelle, ja kuvausten jälkeen hän aloitti seurustelusuhteen Karimin kanssa. 

TAUSTAA: "Ajattelin pikkuhiljaa kosia!" TIS-Joskun uusi rakas Karim ei aikaile - jätetty Leevi on enää "vain kaveri"!

josku ja karim

”En pidä parista”

Nyt Joona avautunut aiheesta sosiaalisessa mediassa. Mies nimittäin pyysi Instagram-seuraajiaan esittämään hänelle kysymyksiä Temptation Island Suomesta. 

Mitä mieltä olet Karimista ja Joskusta? 

- Aika räjähdysherkkä aihe, mutta koska puhun aina suuni puhtaaksi, niin kai mä voin sanoa mielipiteeni tästäkin. En pidä parista. Tulen kyllä heidän kanssaan tarvittaessa toimeen. Molempien teot saarella veivät maun tästä piirakasta, Joona kiteyttää tunteitaan. 

Karim ja Josku vierailivat eilen maanantaina Inez Median haastattelussa. Siellä mies paljasti, että he ovat tatuoineet itseensä toistensa nimet. 

Lue lisää: Temptation Island Suomessa rakastuneet Josku ja Karim muuttivat yhteen ja ottivat parisuhdetatuoinnit: "Sormus on jo ostettu!"

- Ei kukaan tatuoi toisen ihmisen nimeä omaan kroppaansa muutaman viikon tuntemisen jälkeen?! Haloo, onko järkeä näkynyt? Joona jatkoi avautumistaan Instagramissa. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »