Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
tis-meiju

Temptation Island Suomen Meiju Seiskan kuvauksissa: luopui sinisistä piilolinsseistään - huh, mikä kaunotar!

Kun lahtelainen Meiju Koskela, 29, matkusti joulukuussa Temptation Island Suomi -kuvauksiin Thaimaahan, oli 177-senttinen nainen vielä brunetti. Nyt Meiju on blondi ja asuu Helsingissä. 

Julkisuuden myötä Meiju on saanut runsaasti viestejä erityisesti sosiaalisessa mediassa. Voisi luulla, että näyttävä nainen saisi miehiltä hävyttömiä viestejä, mutta tilanne on täysin päinvastainen.

- Jos miehet antavat kritiikkiä, se liittyy yleensä luonteenpiirteisiin. Naiset taas keskittyvät ulkonäkökeskeisiin asioihin. Ulkonäkönäni arvostellaan todella paljon. Se on minulle kuitenkin se ja sama, sillä yleensä ulkonäöstä valittaminen kertoo, että ihmisellä ei ole muuta sanottavaa, Meiju kertoi Seiskalle.

Lue lisää: Temptation Island Suomen Meiju ajautui ilmiriitaan sinkku-Tonin kanssa: ”En ollut raskaana TIS-kuvauksissa”

meiju inline

Silmät uusiksi

Meijun silmät ovat nousseet suureksi puheenaiheeksi, sillä Temptation Island Suomen kuvauksien aikaan ne olivat siniset. 

- Oikea silmieni väri on ruskea, ja näin vaalealla ihmisellä ruskeat silmät ovat hyvin hallitsevat. Olen aina halunnut siniset silmät! Ne näyttivätkin mielestäni tosi hienoilta, mutta nyt televisiossa ne eivät ole enää niin hienot, Meiju nauroi. 

Meiju sai ensikosketuksensa julkisuuteen jo muutama vuosi sitten, kun hänet nähtiin Tempation Island Suomessa sinkkunaisten joukossa.

- Jollain tavallahan minun on pakko haluta julkisuutta, koska olen hakeutunut ohjelmaan, Meiju myönsi.

Lue lisää: Temptation Island Suomen Vilma ja Juuso menivät tv:ssä kihloihin - oliko se suunniteltu mediatemppu? Näin Vilma ja Juuso vastaavat!

 

Saa treffipyyntöjä

Välillä julkisuus ahdistaa Meijua, etenkin kaupungilla liikkuessa.

- Vaikka eivät tuntemattomat minua edes hirveästi pysäyttele. En ole kuitenkaan vielä ihan sisäistänyt sitä, millä tavalla haluaisin olla julkisuudessa. Kaikki tosi-tv-jutut ovat minusta älyttömän hauskoja, vaikka Tempparit olikin aika stressaavaa. 

Temptation Island Suomen viimeisessä jaksossa selviää, lähtevätkö Meiju ja Iiro viettelysten saarelta yhdessä vai erikseen.

- Vaikka ihmiset eivät vielä tiedä lopputulosta, olen saanut jo useita treffipyyntöjä. Hämmentävää on se, että niitä tulee myös naisilta. Olen todella imarreltu. 

Meijun lisäkuvat tuoreessa Seiskassa! 

Katso myös TIS-Jennan Iltarovion tuorein jakso! 


 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
pasi murto & nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!