Temptation Island -Meiju esitteli kauneusleikkauksensa lopputulosta – näin paljon hänen nenänsä muuttui

Uutiset | 04.12.2020 12:01

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Meiju Koskela kävi muokkaamassa nenäänsä Tallinnassa.

Meijun kauneusleikkauksen eri vaiheita on seurattu Seiskan Muokatusti Meiju -sarjassa. Ohjelman viimeisessä jaksossa Meiju esittelee uutta ilmettään viikkoja leikkauksen jälkeen.

- Tulos ei ole vielä lopullinen. Nenäleikkauksen jälkeen saattaa mennä jopa vuosi, ennen kuin lopullisen tuloksen näkee. Mielestäni tämä voisi olla jo se lopputulos, koska nenäni näyttää niin hyvältä jo nyt, Meiju iloitsi.

Katso myös: Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Hän on saanut palautetta viimeisimmästä operaatiostaan. Toistaiseksi kaikki kommentit ovat olleet positiivisia.

- Näin sisaruksiani viikko sitten, ja molemmat kehuivat lopputulosta luonnolliseksi. Lopputulos olisi voinut olla minulla aina, eikä olisi välttämättä edes tajunnut, että on käynyt leikkauksessa.

Katso myös: Temptation Island -Meiju Koskela menee plastiikkakirurgin veitsen alle: ”Äitini ei pidä tästä – isäni kanssa emme edes keskustele asiasta” - katso video!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Syövän selättänyt Hunks-komistus Jani Kokki miettii elämänmuutosta – ”Kaikki päivät ovat aika samanlaisia”

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!