Katso videot!

Temptation Island -Meiju Koskela menee plastiikkakirurgin veitsen alle: ”Äitini ei pidä tästä – isäni kanssa emme edes keskustele asiasta” - katso video!

Uutiset | 20.11.2020 12:02

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Meiju Koskela on päättänyt mennä plastiikkakirurgille muokkaamaan nenäänsä.

Meijun plastiikkakirurgista operaatiota seurataan Seiskan uudessa Muokatusti Meiju -alkuperäissarjassa. Ensimmäisessä jaksossa Meiju pohtii itsetuntoaan ja mitkä asiat häntä häiritsevät.

- Nenäni on häirinnyt minua aina. En välttämättä koe sitä rumana tai etten pysty elämään sen kanssa. On päiviä, kun näen itsestäni vanhemman ja vähemmän viehättävän version. Sitten on päiviä, kun pidän itseäni todella upeana, Meiju kertoo.

Meijun perhe suhtautuu kauneusoperaatioihin kaksijakoisesti.

- Äitini ei ole kovin myönteinen näitä asioita kohtaan. Hän ei ymmärrä mitä teen. Loppupeleissä äitini on kuitenkin aina puolellani. Isäni kanssa näistä asioista ei keskustella. Minun on vaikea perustella hänelle asioita, koska katsomme maailmaa eri vinkkelistä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Veri roiskui Texasissa! Danny kaatui Harley-Davidsonilla – Seiska lennätti musiikkineuvoksen Houstoniin tapaamaan pikkuveljeään!

Katso video!

Julkkisjuristi Heikki Lampela esittelee harrastuksensa: Ei urheilusuoritus, vaan henkinen kokemus – katso video!

Katso video!

Hävyttömän kallis harrastus! Julkkisjuristi Heikki Lampela törsää sähköpotkulautailuun vähintään 1200€ joka kuukausi - tämä video sinun on nähtävä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!