Uutiset
Katso videot!

Temptation Island -Meiju Koskela menee plastiikkakirurgin veitsen alle: ”Äitini ei pidä tästä – isäni kanssa emme edes keskustele asiasta” - katso video!

20.11.2020 12:02

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Meiju Koskela on päättänyt mennä plastiikkakirurgille muokkaamaan nenäänsä.

Meijun plastiikkakirurgista operaatiota seurataan Seiskan uudessa Muokatusti Meiju -alkuperäissarjassa. Ensimmäisessä jaksossa Meiju pohtii itsetuntoaan ja mitkä asiat häntä häiritsevät.

- Nenäni on häirinnyt minua aina. En välttämättä koe sitä rumana tai etten pysty elämään sen kanssa. On päiviä, kun näen itsestäni vanhemman ja vähemmän viehättävän version. Sitten on päiviä, kun pidän itseäni todella upeana, Meiju kertoo.

Meijun perhe suhtautuu kauneusoperaatioihin kaksijakoisesti.

- Äitini ei ole kovin myönteinen näitä asioita kohtaan. Hän ei ymmärrä mitä teen. Loppupeleissä äitini on kuitenkin aina puolellani. Isäni kanssa näistä asioista ei keskustella. Minun on vaikea perustella hänelle asioita, koska katsomme maailmaa eri vinkkelistä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Katso video!

Superuhkea povipommi meni hämilleen Jari-Matti Latvalan edessä: ”Vatkataan vähän sinne reikään”

Katso video!

Tällaisena et ole Martina Aitolehteä ja Sara Sieppiä ennen nähnyt: itkevät valtoimenaan tv-sarjan trailerissa - "Ei vaan enää jaksa" - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!