Hyppää pääsisältöön
teemu

Teemu Selänteen ökyjahti päätyi lehden mainokseen – kiekkotähdeltä viiltävä kuitti: ”Vain neljä sviittiä ja miehistön hytti!” Katso kuva!

Entinen jääkiekkoilija Teemu Selänne viihtyy kaukalon lisäksi myös vesillä. Teemulta löytyy Lucky 8 -niminen Sunseeker 74 Manhattan -huvijahti, joka on rekisteröity Helsinkiin.

Vene löytyy yllättäen myös erään verkkolehden mainosartikkelista, jossa kerrotaan Hilton Strandin ansaitsemasta kansainvälisestä palkinnosta. Hiltoin Strand nimittäin valittiin Suomen parhaimmaksi hotelliksi jo kuudetta kertaa. 

Teemu vitsailee hauskasta kuvituskuvasta sosiaalisessa mediassa. 

- Kiitos...tosin siinä on vain neljä sviittiä ja miehistön hytti ...Ai ei toi juttu tarkoittanutkaan tota mun venettä, Teemu kirjoittaa hymiöin varustettuna. 

teemu

Lucky 8 -vene on vuosien varrella tarjoillut Teemulle ja hänen ystävilleen lukusia bileiltoja, joista osa on päätynyt aina Seiskankin sivuille. Esimerkiksi viime kesänä Teemu nautti elämästään Kotkan Meripäivillä huvipurrellaan. Kyseessä on perinne, jota mies on noudattanut jo vuosien ajan. 

TAUSTAA: Koko totuus Teemu Selänteen hurjasta 4 päivän bileputkesta: Lauloi, joi ja saunoi – tänne juhlat päättyivät!

Toissa kesänä Teemu vietti synttäreitään Helsingin ydinkeskustassa, josta matka jatkui kohti onnekasta kasia, joka oli parkkeerattu Hernesaaren rantaan.


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!