Katso kuvat!

Koko totuus Teemu Selänteen hurjasta 4 päivän bileputkesta: Lauloi, joi ja saunoi – tänne juhlat päättyivät!

Uutiset | 22.07.2017 10:03

NHL:ssä kaksi vuosikymmentä dominoinut Teemu Selänne on asunut jo vuosia Kaliforniassa. Mutta vaikka aina yhtä iloinen ja positiivinen kiekkosuuruus sopiikin kuin nakutettu Yhdysvaltojen aurinkoiselle länsirannikolle, mikään maailman mahti ei pidättele Teemua tulemasta aina kesäisin koto-Suomeen.

Vastikään Hockey Hall of Fameen valitun legendan yksi Suomen suven kohokohdista on Kotkan Meripäivät. Se tarkoittaa Teemulle kavereiden kanssa vietettyä perinneviikonloppua, jolloin hyvästä tunnelmasta ja hauskanpidosta saa nauttia täysin siemauksin.

Seiska pääsi viikko sitten lauantaina (15.7) yksinoikeudella seuraamaan, miten legendaarinen numero kasi vietti Meripäiviä. Kiekkoeläkeläinen ja monimiljonääri oli ankkuroinut ökyjahtinsa Kotkan kaupungin mahdollistamalle XO Yactin -yksityislaiturille muiden upeiden alusten seuraksi.

Teemun upea ökyjahti on nimeltään Lucky Eight.
Teemun upea ökyjahti on nimeltään Lucky Eight.

Heräsi vasta iltapäivällä!

Heti VIP-laiturille saavuttua kävi harvinaisen hyvin selväksi, että Teemu osaa antaa arvoa vapaa-ajalle ja laatuhetkille kavereidensa kanssa. Ex-kiekkotähden jahdilta lähti sellainen jumputus, että sataman vanhat pojat viiksekkäätkin olivat ihmeissään!

Kello yhdeltä iltapäivällä Teemun huvijahdin kannelta kantautui tuhdin basson lisäksi myös hänen kaveriporukkansa naurunremakka. Itse seremoniamestaria ei sen sijaan näkynyt missään. Syy oli ymmärrettävä: aamuun asti bilettänyt Teemu veteli vielä hirsiä!

Ilmiömäisillä unenlahjoilla varustettu lajilegenda heräsi vasta kahdelta ja paineli sen jälkeen välittömästi samalla laiturilla levänneelle bilepaatille, jossa trubaduuri viihdytti janoisia juhlijoita.

Teemu Selänne viihtyy Kotkan Meripäivillä

Poika kehui kestävyyttä!  

Muutaman tunnin kestäneen rallattelun jälkeen kyseiseltä alukselta tallusteli laiturille Teemun poika Eetu Selänne.

– Täällä Kotkassa on kyllä aika raju meininki! hyväntuulinen Eetu, 19, naureskeli Seiskalle ja antoi tunnustusta isänsä bilekestävyydelle.

– En ymmärrä, miten he oikein vielä jaksavat, kolmetta päivää putkeen. He ovat kyllä sellaisia sankareita koko porukka… Ja hauskaa on!

Eetu Selänne antoi Seiskalle haastattelun Kotkan Meripäivillä.

Hieman Eetun jälkeen myös Teemu hyvästeli trubaduurin ja suuntasi takaisin omalle ökyjahdilleen. Häntä alkoi kovasti naurattaa kuultuaan Seiskan toimittajalta, kuinka oma poika kehui isänsä juhlakestävyyttä.

– No hei, tämä on kesän ainoa viikonloppu, kun mennään näin! iloinen Teemu kuittasi.

Kutsui Häkkisen bileisiin!

Iltapäivän kääntyessä iltaan tunnelma yksityislaiturilla parani paranemistaan. Samalla Teemulla ja hänen ystävillään alkoi myös olla odottavat fiilikset, sillä Seiskan tietojen mukaan Stanley Cup -voittaja odotteli paikalle kaksinkertaista F1-maailmanmestaria.

Mika (Häkkinen) on Kouvolassa ja sanoin hänelle, että ilman muuta tänne vaan! Teemu vahvisti tiedon todeksi.

– Mika ei ole ennen täällä ollutkaan. Eiköhän me hänen kanssaan iltaa vietetä.

Teemu Selänne viihtyy Kotkan Meripäivillä

Sen kummempia suunnitelmia Häkkisen varalle ei ollut, vaan Teemu suunnitteli menevänsä tilanteen mukaan.

– Hän ei kuitenkaan hirveästi tykkää mistään massapaikoista, joten otetaan ihan iisisti.

Saunoi ja siemaili!

Ja kuinkas ollakaan: myöhemmin illalla Häkkinen nähtiin kurvaavan paikalle. Sitä ennen Teemu oli ehtinyt kavereineen saunoa ja nauttia silminnäkijöiden mukaan saunapaatin kannella muutakin kuin kansalaisluottamusta.

– Teemulle näytti maistuvan kevytversio lonkerosta, Kotkasta juoruttiin.

Teemu Selänne saunoi ja viihtyi Kotkan Meripäivillä.

Häkkinenkin herätti runsaasti huomiota parkkeerattuaan VIP-laiturin läheisyyteen.

– Mika ajoi valtavaa amerikanrautaa. Sitten hän jakoi hetken nimmareita ja käveli suoraan Teemun jahdille, Seiskalle supatellaan.

– Mikalla näkyi olleen jotain tuliaisiakin Teemulle.

Mika Häkkinen saapui Teemun vieraaksi Meripäiville.

”Inhoan yökerhoja”

Mitä ilmeisimmin Selänteen arvio illanvieton kulusta osui nappiin: Häkkisen ei enää nähty lähtevän huvijahdilta kaupungille humppaamaan – toisin kuin Teemu, joka paineli illan tullen ystävineen keskustan karaokeravintolaan.

– Tykkään käydä enemmän karaokebaareissa kuin yökerhoissa. Vihaan yökerhoja, Teemu täräytti Seiskalle.

– Tanssin harvoin ja yökerhoissa on sellaista jumputusta, ettei siellä voi edes jutella. Karaokebaareissa taas on rento fiilis ja siellä kohtaa aitoja ihmisiä.

Teemu bongattiinkin lauantaiyönä hilpeissä tunnelmissa kotkalaisessa karaokebaareissa. Senkään jälkeen bileitä ei lyöty pakettiin, vaan juhlat jatkuivat vielä neljännellekin päivällä - siis sunnuntaille. Ökyjahdilla Helsinkiin seilanneet Teemu ja kaverit jatkoivat pääkaupungissa siitä mihin Kotkassa jäivät: bailaamalla karaokeravintolassa.

Teemun ja kaveriköörin bileputki päättyi sunnuntaina verrattain uuteen helsinkiläiskaraokeravintola Wallikseen.
Teemun ja kaveriköörin bileputki päättyi sunnuntaina verrattain uuteen helsinkiläiskaraokebaari Wallikseen.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Kari Pekonen, lukijoiden kuvat
Jaa Artikkeli:
TEEMU SELÄNNEKotkan MeripäivätökyjahtimiljoonajahtiFinnish FlashkaraokebaarikaraokeravintolaWallisKotkahelsinki

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!