Uutiset
Katso kuvat!

Tauski munasi taas keikkansa: yleisö teki kostoiskun – kuva!

08.01.2017 10:10

Kohulaulaja Tauski Peltonen aiheutti jälleen kohuotsikoita tapaninpäivänä, kun hän ei ilmaantunut sovitulle keikalleen julkkisravintoloitsija Santeri Ahlgrenin Tuusulassa sijaitsevaan Pub Päämajaan. Oharit, joista Tauski ei vaivautunut edes ilmoittamaan ravintolalle, nousivat otsikoihin laajalti, mutta se ei ollut ainoa kerta, kun Tauski mokasi joulun tienoilla.

Myös joulupäiväksi Perniön ravintola Käenpesään sovitun keikkansa Tauski munasi kunnolla paikallaolijoiden mukaan.

Hän saapui paikalle kaksi tuntia myöhässä ja jo valmiiksi melkoisessa viihteessä. Myöhästymisestä Tauski ei ilmoittanut kenellekään ja itse keikka oli paikallaolijoiden mukaan karmiva floppi.

– Tauskin piti aloittaa kello 23, mutta hän saapui paikalle vasta yhden aikaan yöllä. Keikan piti kestää pari tuntia, mutta se kesti vain puolisen tuntia. Omia biisejä hän ei juurikaan laulanut, vaan taustanauhoista tuli muun muassa JVG:tä, jonka mukana hän lauloi karaoketyyliin sen verran, mitä osasi. Sinä vain -kappaleen hän tosin veti puolen tunnin aikana kaksi kertaa. Lisäksi Tauno haisi viinalta ja oli silminnähden niin humalassa, että silmät seisoivat päässä, yleisöstä juorutaan.

Pokasi naisia

Keikan jälkeen Tauski pokasi baarista peräti kaksi naisseuralaista, jotka lähtivät hänen mukaansa. Ravintolan omistaja ei kuitenkaan ollut tyytyväinen tilaamaansa artistiin, eikä suostunut maksamaan sovittua keikkapalkkiota kokonaan.

– Tauski väitteli ravintoloitsijan kanssa pitkään, mutta sai vain osan palkkiosta, koska keikka oli täysi floppi. Yleisö oli myös niin pettynyttä, että osa yleisöstä koristeli kostoksi Tauskin parkkipaikalla olleen auton joulukoristein, Seiskalle naureskellaan.

Tauskin auto
 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!