Tauski Peltosen kosiomatka päättyi surkeasti – kihlattu jätti ja ryöstäjät veivät rahat!

Uutiset | 22.11.2018 06:00

Laulaja Tauski Peltonen, 56, lähetti iloisen, sydämillä kuvitetun tekstiviestin ystävälleen pari viikkoa sitten ennen lähtöään Ukrainan pääkaupunkiin Kiovaan: ”Hello, tullaan vaimon kanssa Suomeen maanantaina puolilta päivin. Tuutko vastaan?”

Sunnuntai-iltana 11. marraskuuta viestin sävy oli muuttunut radikaalisti: ”Moi, olen yksin Kievissä. Kihlaus purkaantui ja mut on ryöstetty, v***u. Kone lähtee aamulla takas Helsinkiin, suhde on loppu ja nainen kadonnut.”

– Se oli sellainen kihlaus se, Tauski huokaa Seiskalle kotonaan Turun Kakskerrassa odottaessaan lapsiaan syntymäpäiväkahville.

Lue: Yllätyskihlat! Tauski Peltonen rakastui ja kosi ukrainalaista marjanpoimijaa – ikäeroa 25 vuotta!

Kuuma kesäromanssi

Venäjällä syntynyt, Ukrainaan lapsena muuttanut Julia, oikealta nimeltään Yuliia Andrieieva, 31, oli työskennellyt Vesannolla kahtena kesänä kolmen kuukauden työluvalla mansikanpoimijana.

Tauski tutustui kaunottareen kesäkuun lopulla esiintyessään vesantolaisessa ravintolassa, jonne marjanpoimija oli saapunut ystävättärensä kanssa.

– Julia vinkkaili silmää tanssilattialla, ja keikan jälkeen menin heidän pöytäänsä. Jatkoin kuitenkin matkaani samana iltana, kun huomasin, ettei meillä ollut yhteistä kieltä, Tauski kertoi Seiskassa syyskuussa.

He kuitenkin ehtivät vaihtaa keskenään yhteystietonsa, ja Google-kääntäjän avulla he pystyivät hieman keskustelemaankin.

Kun mansikkakausi päättyi, Julia lähti kiertämään Tauskin kanssa Suomea jenkkikaaralla ja myi keikoilla laulajan fanituotteita.

– Joka jätkän unelma on varmasti amerikkalainen auto ja venäläinen vaimo. Auto minulla on jo, Tauski naureskeli Seiskan toimittajalle, kun lukijoiden ottamat pusukuvat saapuivat toimitukseen.

Tauski sanoo uskoneensa vilpittömästi, että löysi Juliasta kotiinsa uskollisen ja hyvän vaimon. – Olen väsynyt yhden illan juttuihin.
Tauski sanoo uskoneensa vilpittömästi, että löysi Juliasta kotiinsa uskollisen ja hyvän vaimon. – Olen väsynyt yhden illan juttuihin.

Avusti taloudellisesti

Julia oli kertonut Tauskille, että hänellä on kotimaassa 15-vuotias poika, joka on hänen äitinsä hoivissa. Hän oli saanut lapsen vain 16-vuotiaana, ja pojan merimiesisä oli kertoman mukaan hukkunut.

Pariskunta vannoi tapaavansa toisensa pian sen jälkeen, kun Julia palaisi elokuussa kotimaahansa. Ikävöivä Tauski matkasikin jo kuukautta myöhemmin Kiovaan, jossa he viettivät romanttisen viikon.

Matkan päätteeksi he vaihtoivat kihlasormuksia.

– Sovimme, että Julia muuttaa luokseni marraskuussa, ja autan häntä löytämään töitä Suomesta. Lähetin hänelle rahaa satoja euroja. Hän sanoi tarvitsevansa ne poikansa vuokraennakkoon.

– Pari viikkoa ennen sovittua päivää huomasin Juliasta, että jotain on muuttunut. Viestit viilenivät, mutta ajattelin sen johtuvan muuttostressistä.

Ukrainasta kotoisin oleva Julia on poiminut mansikoita Vesannolla jo pari kesää. – Kun hän palasi kotiinsa, lähetin rahaa hänelle auttaakseni hänen perhettään, Tauski harmittelee.
Ukrainasta kotoisin oleva Julia on poiminut mansikoita Vesannolla jo pari kesää. – Kun hän palasi kotiinsa, lähetin rahaa hänelle auttaakseni hänen perhettään, Tauski harmittelee.

Tyhjensivät lompakon

Tauski lähti kuitenkin Kiovaan morsiamen hakumatkalle toiveikkaana. Julia oli vastassa, mutta olallaan vain viikonloppulaukku.

Hotellissa kihlattu kertoi, ettei voikaan vielä lähteä Suomeen, koska hänellä on tulossa avioero-oikeudenkäynti. Yllättäen Julialla olikin aviomies, josta Tauski ei tiennyt mitään.

– Pyysin, että Julia kertoisi, onko hänellä mitään aikeitakaan tulla Suomeen. Aikani tivattuani hän ilmoitti suhteen olevan ohi ja lähti hotellista.

Ryöstäjät iskivät

Tauski lähti perään, koska halusi tietää eron syyt, mutta Juliaa ei enää näkynyt. Sen sijaan pimeällä kujalla tuli kolme karskia miestä vastaan, jotka viittilöivät Tauskia tyhjentämään taskunsa.

– Minulla oli käteistä 700 euroa. Sen ne veivät, mutta luottokortit jättivät. Onneksi passi ja lentoliput olivat hotellissa, Tauski suree kohtaloaan.

SEISKA  42/2018 Tauski kihlasi Julian 11. syyskuuta Ukrainan-matkallaan. – Sovimme silloin, että haen hänen muuttokuormansa marraskuussa Suomeen.
SEISKA  42/2018 Tauski kihlasi Julian 11. syyskuuta Ukrainan-matkallaan. – Sovimme silloin, että haen hänen muuttokuormansa marraskuussa Suomeen.

Pikasuhteet tympäisevät!

Julia ei vastaa Tauskin soittoihin ja on poistanut tämän Facebook-ystävistäänkin yhteiskuvia myöten.

– En enää jaksa enkä halua tällaisia lyhytikäisiä suhteita. Joko olin Julialle liian vanha tai liian köyhä, mutta itse olin häneen hyvin rakastunut. Tauski uskoo sydämensä paranevan pian, mutta yhden illan suhteet eivät oikein enää jaksa kiinnostaa.

– Haluaisin rinnalleni naisen, joka pysyisi siinä koko loppuelämän.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Tauskin kotialbumi ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!