Hyppää pääsisältöön
Aku Hirviniemi

Tästä Aku Hirviniemeä syytetään: Kutsui alaikäiset tytöt kotiinsa, hiplasi, kosketteli takapuolta

Näyttelijä Aku Hirviniemeä syytetään kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta.

Syytteet luettiin Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa hetki sitten.

Syyttäjän mukaan Aku kutsui kaksi teini-ikäistä (tekohetkellä 17-vuotiasta) tyttöä tutustumaan Riihimäen-kotiinsa 30.6.2018. Kodin esittelykierroksen aikana alkoholin vaikutuksen alaisena ollut Aku oli kosketellut tyttöjä muun muassa takapuolelle, mikä syyttäjän mukaan oli loukannut asianomistajien seksuaalista itsemääräämisoikeutta.

Katso myös: Aku Hirviniemi saapui oikeuteen rauhallisena: väsymys paistoi kasvoilta – kuvat!

Syyttäjän mukaan Aku oli myös istunut tytön kanssa samaan tuoliin. Tytön noustessa Aku oli vetänyt tämän vyötäröstä itseensä kiinni. Akun kerrotaan kosketelleen tytön takapuolta housujen päältä. Hän oli silittänyt tytön hiuksia. Kun tyttö oli irrottautunut, oli Aku vetänyt tämän itseensä kiinni voimakkaammin.

Syytteen mukaan Aku oli ottanut tyttöjä kädestä, hiplaillut ja laittanut kätensä paidan alle.

Puolustuksen mukaan tapahtumat eivät edenneet kaikilta osin syyttäjän kuvailemalla tavalla. Aku kiistää syytteet seksuaalisesta ahdistelusta.

Lue myös: Kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta syytetty Aku Hirviniemi: "Olen edelleen sitä mieltä, etten ole tehnyt mitään, mikä olisi katsottavissa rikokseksi"

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!