Katso kuvat!
Aku Hirviniemi

Aku Hirviniemi saapui oikeuteen rauhallisena: väsymys paistoi kasvoilta – kuvat!

17.05.2019 09:18

Näyttelijä Aku Hirviniemi saapui Kanta-Hämeen käräjäoikeuteen hetki sitten.

Akua syytetään kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta. Syyteet liittyvät viime kesäkuussa tapahtuneisiin tilanteisiin. Aku on kertonut, että hänen väitetään käyttäytyneen sopimattomasti kotonaan järjestetyissä juhlissa viime kesäkuussa.

Aku Hirviniemi

Aku saapui Kanta-Hämeen käräjäoikeuteen hetki sitten. Näyttelijä oli pukeutunut tummaan pikkutakkiin ja valkoiseen paitaan. Hän oli erittäin vakavana, ja väsymys suorastaan paistoi hänen kasvoiltaan.

Aku Hirviniemi

Akun tapaus on herättänyt paljon kiinnostusta, ja oikeustalossa Aku joutui lukuisten kuvaajien ja median edustajien piirittämäksi. Hän ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan tapausta sanallakaan. Aku kuitenkin kommentoi häneen liittyviä syytteitä julkisessa Facebook-kirjoituksessaan aikaisemmin aamulla.

Kotibileisiini liittyvän tapahtumakokonaisuuden käsittely alkaa tänään Hämeenlinnan käräjäoikeudessa. Olen edelleen sitä mieltä, etten ole tehnyt mitään, mikä olisi katsottavissa rikokseksi. En salassapitosäännösten takia voi lausua asiasta tämän enempää julkisuudessa, Aku kirjoitti.

AKu Hirviniemi

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!