Tässä yli 400-neliöisessä talossa Ville Valo ja Christel-rakas asuvat! Kuva!

Uutiset | 23.08.2020 07:03

Seiska paljasti jo tammikuussa 2017, että HIM-yhtyeen keulakuva Ville Valo oli löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Tuolloin paparazzi ikuisti Villen, 43, suutelemassa antaumuksella kaunista brunettia Helsingin Ullanlinnassa. 

Ville Valo

Pian selvisi, että Villen uusi rakas on valokuvamalli Christel Karhu, 27. 

Seiskan paljastusjutun jälkeen rakastavaiset julkistivat suhteensa ilmestymällä Iskelmä-gaalan punaiselle matolle poseeraamaan ja kertomaan suhteestaan. 

Seiska selvitti viime viikolla parin asumiskuvioita. Vaikka he ovat olleet jo lähes neljä vuotta yhdessä, Christelin kotiosoite on yhä Itä-Helsingissä. Seiskan vieraillessa asunnolla sieltä kerrottiin, ettei Christel asu enää siellä vaan on muuttanut Villen luokse keskustan tuntumaan.

Lue myös: Rock-ikoni Ville Valo on seestynyt mies – avoliitto mallirakas Christelin kanssa, lemmenpesänä valtava talo Helsingin paraatipaikalla!

Valtava ökylukaali

Ville ja Christel asuvat nyt avoliitossa persoonallisessa 426 neliön kokoisessa talossa, jonka muusikko hankki vuonna 2014 noin 1,3 miljoonalla eurolla. Nelikerroksisessa lukaalissa on seitsemän huonetta, kaksi keittiötä, kolme vessaa, kaksi kylpyhuonetta ja ullakolla sijaitseva saunaosasto.

Ville Valo

Halutulla alueella sijaitsevassa kiinteistössä on lisäksi suuri musiikkistudio. Kiinteistön takapihalla on noin 200 neliön suojaisa, kivimuurilla rajattu pihapiiri, jossa oli ennen Villen muuttoa kahvila. Lähimpään kauppaan ja Alkoon on vain muutaman sadan metrin kävelymatka.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö, Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!