Uutiset
Katso kuva!

Tässä on tv-pappi Kari Kanalan hehkeä Milla-vaimo - harvinainen yhteiskuva julki hääpäivän kunniaksi: Vanhat hääpuvut mahtuivat vielä päälle!

16.07.2020 20:06

Suomalaisesta Ensitreffit Alttarilla -ohjelmasta tutuksi tullut pappi Kari Kanala juhlisti pitkää yhteistä taivaltaan vaimonsa kanssa heinäkuun puolivälissä. Hän on ollut Milla-mielitiettynsä kanssa naimisissa jo kymmenen vuotta. 

- Eli vissiin tinahääpäivä, Kari muistelee. 

Karin Instagram-kuva on siksi hyvin harvinainen, että Karin vaimoa ei hänen sosiaalisen median tileillään usein nähdä. Milla ei miehensä tavoin ole ollut julkisuudessa esillä yhtä paljon. Siksi on hyvin ymmärrettävää, ettei Kari ole liiemmin jakanut kuvia vaimostaan sosiaalisessa mediassa.  

- Kiitos kaikesta rakas Milla, Kari kiittelee. 

Vielä mahtuu

Hääpäivänsä kunniaksi pariskunta oli vetänyt ykköset yllensä. Heidän vitivalkoiset vaatteensa ovatkin samaiset, joissa aviopari ensimmäisen häätanssinsa jorasivat. 

- Vanhat hääpuvut mahtuivat vielä päälle, Kari kertoo.

Juhlapäivän hääkuva on otettu kauniissa järvimaisemassa, jossa aviopari seisoo ryhdikkäänä laiturilla. Molemmilla on hyvin leveät hymyt kasvoillaan, joten naimaonni ei ole ilmeisesti vuosien varrella mihinkään kadonnut. 


Tinahäät / posliinihäät

Kymmenettä aviovuotta kutsutaan tinahäiden lisäksi vaihtoehtoisesti posliinihäiksi. Näin merkittävää naimavuoden merkkipäivää voidaan juhlistaa jo isoilla kesteillä. Niihin on tarkoitus kutsua samoja vieraita kuin varsinaisessa hääjuhlassa. Nykypäivänä on myös suosittua toistaa hääseremonia uudelleen päivän mukaisella teemavärillä, vaaleanpunaisella. ¨

Perinteiden mukaan päivään kuuluu, että morsian saa aviomieheltään yksitöistä ruusua aamutuimaan. Juhlapäivän aikana avioparin on tarkoitus vaihtaa lahjoja, jotka voivat vaihdella koruista matkustusreissuihin. Mikäli aviopari ei halua merkkipäiväänsä juhlistaa mittavilla juhlilla. Yksi suosittu perinne on istuttaa puolison kanssa puu yhdessä kasvavan rakkauden kunniaksi. 

hääpaikka
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram, All over press.
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!