Kari Kanala laihtui hurjasti.

Hurja elämäntaparemontti! Julkkispappi Kari Kanala sai apua julkkislääkäri Pippa Laukalta – ”Vaimo oli huomautellut samoista asioita!”

29.11.2019 14:35

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pastori Kari Kanala, 52, suostui mukaan MTV3-kanavalla joulukuussa alkavaan Olet mitä syöt -ohjelmaan jälkikasvunsa takia. Hän haluaa olla mahdollisimman pitkään hyvä isä ja esikuva pojalleen.

– Olen aina tykännyt liikkua, ja etenkin jalkapallon pelaaminen on ollut mieleeni. Koin kuitenkin, etten ollut siinä kunnossa, missä halusin olla. Kiloja oli päässyt kertymään loukkaantumisten ja herkuttelun seurauksena. Paheeni ovat olleet pizza, pastat ja juustot sekä olen juonut mielelläni olutta ja limuja, Kari kertoo.

Ennen kuvauksia
Ennen kuvauksia
Kuvausten jälkeen
Kuvausten jälkeen

Lue myös: Julkkispappi Kari Kanala osallistui tosi-tv-ohjelmaan lapsensa takia – ”Haluan olla hyvä isä!”

Julkkislääkäri apuna

Elämäntaparemontin tekeminen ei ollut täysin vierasta Karille, sillä hän oli saanut kahta vuotta aikaisemmin Milla-vaimoltaan 50-vuotislahjaksi lahjakortin personal trainerina työskentelevän Jenni Levävaaran valmennukseen. Tuolloin hänen painonsa putosi kymmenen kiloa.

– Tein edellisellä kerralla sen virheen, että palasin entisiin elämäntapoihini lopetettuani treenaamisen Jennin kanssa. Nyt haluan tehdä tästä pysyvää ja koko elämänpituisen matkan, Kari toteaa.

Pappipariskunta Kari Kanala ja Milla Mäkitalo ovat kirjoittaneet parisuhdekirjan yhdessä.
Pappipariskunta Kari Kanala ja Milla Mäkitalo ovat kirjoittaneet parisuhdekirjan yhdessä.

 

Kameroiden päästäminen kotiin vaivasi Karia enemmän kuin paidatta esiintyminen, sillä hän on ollut tähän saakka tarkka yksityisyydestään. Ääneen pääsee myös Milla-vaimo, joka on ollut innoissaan miehensä elämäntaparemontista.

– Luulen, etten olisi saanut itseäni kuntoon ilman julkkislääkäri Pippa Laukkaa. Vaimo oli huomautellut minulle samoista asioista, mutta tarvitsin ulkopuolisen sanomaan ne uudelleen.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto, MTV ja Kirjapaja

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!