fbq
Uutiset
22.02.2018 11:22
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: photolies.com & seiskan toimitus
tanja sundell
Tässä on Suomen upein peppu! Superseksikäs Tanja, 33, voitti Miss Bum Bum -kisan - rohkeat alastonkuvat!
Uutiset
22.02.2018 11:22
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: photolies.com & seiskan toimitus

Miss Bum Bum Finland, tuttavallisemmin Miss Peppu -kisa on ratkennut. Voittajakurvit kuuluvat turkulaiselle Tanja Sundellille, 33, joka on tarkkasilmäisille tuttu myös fitness-lavoilta sekä The Voice of Finlandista.

Suomen ensimmäisen Miss Bum Bum -kilpailun yhtenä palkintona on kauneuskirurgiayritys Fin Estin lahjakortti, jonka Tanja aikoo käyttää silikonirintoihin. 

- Minulla on silikonit jo ennestään, mutta nyt aion hankkia hieman jotain suurempaa – en kuitenkaan mitään megatissejä, Tanja nauraa ja lisää, että on pohtinut leikkausta jo pidempään. 

Tanja

Tanjan pyöreä pylly on luomu, eikä se ole tullut ilmaiseksi - upean takamuksen eteen on kyykätty runsaasti. Tanjan itsekuri näkyy nimenomaan urheilussa, sillä vuonna 2016 hän voitti pitkän treenikauden ja vaativan dieetin jälkeen Fitness Classic -kilpailun. 
 

Tanja

Finaalissa oli kolme toinen toistaan upeampaa naista. Vasemmalta oikealle Crista, Juulia sekä Tanja

Lue lisää: 18-vuotiaan Miss Peppu -finalistin pyllyleikkauksesta tuli helvettiä - silikoneista hirvittävät tuhot: "Pakaroistani valui mätää!"

Nuorin kolmikosta on Crista, joka otti peppuimplantit alaikäisenä. Leikkaus ei kuitenkaan sujunut odotusten mukaisesti ja Crista on joutunut vakavien komplikaatioiden vuoksi sairaalahoitoon.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »