Uutiset
Katso kuva!

Tässä on Antti Holman aviomies: Emmanuel, 34, on palkittu harpunsoittaja - katso kuva!

21.11.2018 16:33

Seiska uutisoi aikaisemmin tällä viikolla, että suomalaisnäyttelijä Antti Holma on mennyt naimisiin. Antti on pitänyt suhteestaan, nykyisestä avioliitostaan, matalaa profiilia, mutta Iltalehdelle antaman kommentin perusteella tuore aviopari on onnensa kukkuloille.

- Menimme naimisiin, ja olemme hyvin onnellisia, Holma sanoi Iltalehdelle.

Antin aviomies on ranskalainen harpunsoittaja Emmanuel Ceysson, 34. Hän soittaa palkitussa ja arvostetussa MET-oopperan orkesterissa New Yorkissa, missä hän myös asuu tuoreen aviomiehensä kanssa.

Emmanuel syntyi ja kasvoi Ranskassa. Vuonna 2015 hän jätti Pariisin taakseen ja muutti legendaariseen isoon omenaan. 

Emmanuel oli vasta 16-vuotias, kun hän lunasti paikkansa maineikkaasta Pariisin konservatoriosta. Seuraavan kymmenen vuoden aikana hänen soittotaitonsa soivat hänelle pääpalkintoja muun muassa Indianassa järjestetystä harpunsoittokilpailusta, nuorten konserttiartistien kilpailusta sekä Saksan ARD-kilpailusta. 

Orkesteripestinsä lisäksi Emmanuel opettaa ympäri maailmaa. Hän johtaa myös hyväntekeäväisyysprojektia harpunsoiton edistämiseksi.

Edellä mainittujen saavutusten lisäksi Emmanuel on levyttänyt musiikkia. Hänen tuorein albuminsa Ballad in Red julkaistiin aikaisemmin tänä vuonna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#jetlagged in #hongkong #firstrehearsal #debussy #ravel #saintsaens #fauré #happy #sun #jetsetter #whattimeisit

Henkilön Emmanuel Ceysson (@emmanuel_ceysson) jakama julkaisu


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!