fbq
Uutiset
19.11.2018 09:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Antti Holma
Antti Holman merkittävä elämänmuutos: salahäät ja muutto Yhdysvaltoihin?!
Uutiset
19.11.2018 09:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Näyttelijä Antti Holma on mennyt naimisiin kaikessa hiljaisuudessa.

Seiskan tietojen mukaan Antti on avioitunut Emmanuel-nimisen miehen kanssa lokakuussa. Pariskunta ei halunnut häälahjoja, vaan he perustivat varainkeruukampanjan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ajavalle Trevor-projektille. Heidän tavoitteenaan oli kerätä 2 000 dollaria, ja tavoite ylittyi neljällä dollarilla.

− Osallistun mielelläni hyvään asiaan Emmuelin ja Antin kunniaksi, eräs keräykseen osallistunut kommentoi sosiaalisessa mediassa.

Muutti Yhdysvaltoihin?

Antin Instagram-tilin mukaan hän viihtyy nykyään New Yorkissa, missä myös Emmanuel asuu. Syyskuussa hän julkaisi tilillään kuvan, joka oli otettu New Yorkissa. Kuvan yhteydessä hän käytti hashtagia #firstrdayofall.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 #firstdayoffall

Henkilön Antti Holma (@anttiholma) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

respectful farting

Henkilön Antti Holma (@anttiholma) jakama julkaisu

Suhde julki kesäkuussa

Antti ei ole tuonut ihmissuhteitaan julkisuuteen, eikä näyttelijän avioliittoa mainita sanallakaan hänen julkisissa some-päivityksissään. Kesäkuun lopussa Antti kuitenkin julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hänen rakkaansa piti kättään näyttelijän reidellä.

Voitte toki torua, että molemmat kädet rattiin, mutta tämmönen voi vieläkin olla vaarallista meikäläisille myös julkisissa. Siksikin on hyvä, että on pride. Hyvää sitä, kaikille, Antti kirjoitti kuvan yhteyteen tuolloin.