fbqMiljoonakaupat! Jasper Pääkkönen, Krista Kosonen ja Antti Jokinen ostivat Airiston Helmen kohuhuvilat – kuva Seiskassa! | Seiska
Uutiset
10.12.2020 07:04
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Antti Jokinen, Krista Kosonen ja Jasper Pääkkönen
Miljoonakaupat! Jasper Pääkkönen, Krista Kosonen ja Antti Jokinen ostivat Airiston Helmen kohuhuvilat – kuva Seiskassa!
Uutiset
10.12.2020 07:04
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Muun muassa kansainvälisestä rahanpesusta epäilty Airiston Helmi nousi otsikoihin pari vuotta sitten, kun viranomaiset iskivät näyttävästi isossa operaatiossa yhtiöön ja sen saaristokiinteistöihin.

Kohun seurauksena Airiston Helmi lopetti liiketoimintansa ja laittoi parisenkymmentä kohukiinteistöään myyntiin. Kohteiden yhteismyyntihinta on ollut yli kymmenen miljoonaa euroa, mutta huviloita on kaupattu halukkaille yksitellen.

Lue myös: Tässä on Jasper Pääkkösen megaprojekti Kotkassa: tontin hinta yli 235 000 euroa – katso kuvat piilopirttisaaresta!

Jasperilla isoin siivu

Useat kiinteistöt ovat jo käyneet kaupaksi, kuten yli 3,8 hehtaarin hulppea merenrantakiinteistö. Lainhuutotodistuksesta paljastuu mielenkiintoinen seikka: kiinteistön ovat ostaneet näyttelijä Jasper Pääkkönen, näyttelijä Krista Kosonen ja hänen puolisonsa, ohjaaja Antti Jokinen.

Kovana kalamiehenä tunnetulla Jasperilla on hyvät kala-apajat aivan omassa mökkirannassa.
Kovana kalamiehenä tunnetulla Jasperilla on hyvät kala-apajat aivan omassa mökkirannassa.

Lue myös: Mökkinaapurit ihmeissään! Jasper Pääkkösen, Krista Kososen ja Antti Jokisen arvotontit seisovat tyhjänpantteina!

Lainhuutotodistuksen mukaan kolmikko osti kiinteistön viime toukokuun lopussa 1,1 miljoonalla eurolla.

Omistus jakautuu siten, että Jasper omistaa kiinteistöstä puolet, kun taas Antti omistaa toisesta puoliskosta 75 ja Krista 25 prosenttia.

Tontilla on kaksi modernia huvilaa, joten lienee selvää, että toinen on Jasperin ja toinen taas aviopari Antin ja Kristan.

Krista ja Antti ovat nyt onnellisia kesämökkiläisiä.
Krista ja Antti ovat nyt onnellisia kesämökkiläisiä.

Lue lisää ja katso kuva huviloista Seiska Klubista!