Uutiset

Ei tule toimeen Jetsin tähtien kanssa? Patrik Laine tyrmää kanadalaistoimittajan rajun väitteen - täräyttää Seiskalle suoraan: ”Kukaan muu ei voi tietää…”

16.08.2019 18:22

Heinäkuun kesähelteillä syntyi pienoinen kiekkomyrsky, kun arvostettu kanadalainen kiekkotoimittaja Elliotte Friedman puhui suunsa puhtaaksi NHL-tähti Patrik Laineen sopimustilanteesta.

Vasta 21-vuotias Laine on tykittänyt Winnipeg Jetsille vakuuttavia maalimääriä kolmen ensimmäisen NHL-kautensa aikana. Viime sesonki oli Patrikille tuloksellisesti heikoin, kun verkko heilui "vain" 30 kertaa. Tehopisteissäkin (30+20=50) tamperelainen jäi edelliskausistaan.

Nyt kun suomalaisen tulokassopimus on loppunut, Laine ja Jets hierovat uutta diiliä. Toimittaja Friedmanin mukaan Laineen ei kuitenkaan kannata odotella kuuta taivaalta - osaksi siksi, ettei hän muka tulisi toimeen Jetsin johtavien pelaajien kanssa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Patrik Laine on tehnyt kovaa jälkeä Winnipeg Jetsissä.
Patrik Laine on tehnyt kovaa jälkeä Winnipeg Jetsissä.

 

Sportsnetin podcast-lähetyksessä esitetty väite on harvinaisen raju. Jopa siinä määrin, että Seiska päätti selvittää asian laidan Laineelta itseltään.

– Ne toimittajat, jotka sellaisia ovat sanoneet, en ole heitä vielä meidän kopissa nähnyt, Laine näpäytti ja jatkoi:

– Sellaisia väitteitähän voi heitellä kuka vaan. Jos joku äijä, jolla on tyyliin 30 seuraajaa Twitterissä, väittää tuollaisia... Enpä tiedä, voiko semmoisia juttuja ottaa kovin tosissaan, Laine kommentoi Seiskalle tänään perjantaina (16.8.) Lahdessa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Laine kommentoi rajuja väitteitä perjantaina Lahdessa.
Laine kommentoi rajuja väitteitä perjantaina Lahdessa.

 

Samaan hengenvetoon Laine korosti vielä erikseen, ettei allekirjoita moisia väitteitä.

– Kukaan muu ei voi tietää, mitä meidän pukukopissa on menossa, hän hymähti.

– Olen siis näitä väitteitä vastaan, eli ei ole mitään ongelmia.

Laineen tavoin lähes kaikki muutkin kirkkaimmat suomalaiset NHL-tähdet kokoontuvat parhaillaan Lahdessa. He pelaavat yhdessä kotimaisten kiekkolegendojen kanssa Alumni All Stars -ottelun, jonka tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen.

Teksti:Eetu Ampuja, Lahti
Kuvat:Pasi Murto, AOP
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!