Tämän kerrostalon Cheek osti kokonaan itselleen – katso kuva! Talon vuokralaiset saivat yllättävän uutisen asuntokauppojen jälkeen

Uutiset | 17.12.2018 07:51

Seiska uutisoi viime viikolla, että uransa päättänyt räppäri Cheek, eli Jare Tiihonen, 36, on laajentanut asuntobisneksiään.

Lue myös: Oho! Cheek rakentaa salattua kiinteistöimperiumia - osti miljoonalla kokonaisen kerrostalon!

Seiskan selvityksen mukaan Jare on vastikään ostanut kotikaupungistaan Lahdesta kokonaisen kerrostalon. Hän osti asuntonsa A1 Asunnot -yhtiöltä, jolla talo on ollut vuokrakohteena. Vuokralaiset saivat tiedon asuntokauppojen jälkeen, että uutena vuokranantajana toimii Jaren yritys Liiga Music Oy.

Jaren omistama pienkerrostalo sijaitsee lähellä Lahden keskustaa.
Jaren omistama pienkerrostalo sijaitsee lähellä Lahden keskustaa.

 

Vuonna 1948 rakennetussa kolmekerroksisessa pienkerrostalossa on kymmenen huoneistoa, jotka ovat yksiöitä ja kaksioita. Kerrostalo sijaitsee muutaman kilometrin päässä Lahden keskustasta.

Lue myös: Tästä Cheekin salaisessa kiinteistöimperiumissa on kyse: Sijoitti valtavaan ullakkotilaan Helsingissä – kävi nyt kaupoilla Lahdessa!

Seiskan haastatteleman asiantuntijan mukaan Jare on pulittanut kerrostalosta noin miljoona euroa. Vuokratuloja talosta tullee 65 000–70 000 euroa vuodessa. Aika näyttää pitääkö Jare asunnot vuokralla, vai aikooko hän remontoida niitä uuteen uskoon ja myydä sitten eteenpäin.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!