Cheek laajensi bisneksiään.

Tästä Cheekin salaisessa kiinteistöimperiumissa on kyse: Sijoitti valtavaan ullakkotilaan Helsingissä – kävi nyt kaupoilla Lahdessa!

16.12.2018 07:59

Seiska kertoi jo kesällä, että uransa lopettaneen räppäri Cheekin, eli Jare Tiihosen, 36, musiikkiuran ulkopuoliset merkittävimmät bisnekset liittyvät asuntoihin. Viime vuonna hän hankki ystävänsä kanssa Helsingin Punavuoressa sijaitsevan asunto-osakeyhtiön ullakon.

600 neliön ullakkotilaan rakennetaan Seiskan tietojen mukaan kuusi huoneistoa, joista Jare omistaa kolme.

– Tuollainen ullakon raakatila on maksanut arvioni mukaan noin miljoona euroa. Rakennuskustannukset ovat noin kolme miljoonaa euroa, ja myyntihinta pyörii yli 10 000 eurossa neliöltä, Seiskan haastattelema kiinteistönvälittäjä arvioi kesällä.

Lue myös: Tähän nousee kiinteistöbisnekseen siirtyneen Cheekin miljoonaprojekti: Seiska esittelee hulppeat ullakkokämpät - paljastavat kuvat!

Mikäli laskelma toteutuu, koko ullakkoprojektin myyntihinnaksi tulisi vähintään kuusi miljoonaa euroa, ja kustannuksiksi neljä miljoonaa. Näin ollen Jare tekisi projektilla miljoonan euron tilin.

Torstaina (13.12.) Seiska uutisoi, että Jare on vastikään ostanut kotikaupungistaan Lahdesta kokonaisen kerrostalon. Hän osti asuntonsa A1 Asunnot -yhtiöltä, jolla talo on ollut vuokrakohteena.

Lue myös: Oho! Cheek rakentaa salattua kiinteistöimperiumia - osti miljoonalla kokonaisen kerrostalon!

Vuonna 1948 rakennetussa kolmekerroksisessa pienkerrostalossa on kymmenen huoneistoa, jotka ovat yksiöitä ja kaksioita. Kerrostalo sijaitsee muutaman kilometrin päässä Lahden keskustasta.

Seiskan haastatteleman asiantuntijan mukaan Jare on pulittanut kerrostalosta noin miljoona euroa. Vuokratuloja talosta tullee 65 000–70 000 euroa vuodessa. Aika näyttää pitääkö Jare asunnot vuokralla, vai aikooko hän remontoida niitä uuteen uskoon ja myydä sitten eteenpäin.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!