Vain Seiskassa!

Tämän kaverin tietää kohta koko Suomi – onko hän Leijonien superyllättäjä? C Moren asiantuntija hehkuttaa estoitta Seiskalle: ”Erittäin fiksu jätkä ja maailmanmies”

Uutiset | 02.05.2019 16:05

Jääkiekon A-maajoukkueella on käynnissä viimeinen ja käänteentekevä MM-leiriviikko ennen ensi viikolla alkavia MM-kisoja. Leijonat kohtaa tänään kauden viimeisessä EHT-turnauksessa Tshekin kotikentällään Brnossa.

Torstai-illan Tshekki-kamppailun jälkeen vuorossa on vielä matsit Venäjää (lauantaina) ja Ruotsia (sunnuntaina) vastaan. Sen jälkeen päävalmentaja Jukka Jalonen ilmoittanee lopullisen leijonalauman Slovakian MM-kisoihin.

Leijonien leirityksestä on viime viikkoina pudonnut useampi nimipelaaja pois. Tällä viikolla maajoukkueen vahvuuteen liittyi AHL-seura San Antonio Rampagen kolossipakki Niko Mikkola, mutta yksi yllättäjänimi luutii edelleen Leijonien takalinjoilla.

- Jos yhtä pelaajaa pitäisi seurata, niin Pelicansin Oliwer Kaskea, C Moren ja MTV:n kiekkoasiantuntija Karri Kivi vinkkaa Seiskan lukijoille.

- Olen aikoinaan pelannut hänen Olli-isänsä kanssa pakkiparina Ässissä ja seurannut hänen kasvuaan oikeastaan ihan syntymästä asti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

C Moren kiekkoasiantuntija Karri Kivi povaa Pelicansin Oliwer Kaskelle valoisaa tulevaisuutta.
C Moren kiekkoasiantuntija Karri Kivi povaa Pelicansin Oliwer Kaskelle valoisaa tulevaisuutta.

 

Vielä viime syksynä edes Lahdessa ei tiedetty, millainen porilainen supermies mastokaupunkiin oikein saapui. Kaski nakutteli Pelicansissa puolustajalle hävyttömät 51 tehopistettä ja palkittiin runkosarjan jälkeen koko Liigan parhaaksi pelaajaksi.

Ja nyt sama mies kolkuttelee jo MM-kisojen portteja. Jos Kaski pääsee kisoihin ja valtakunnalliseen valokeilaan, kohta Orimattilan mummotkin tietävät, minkälainen sensaationimi on oikein kyseessä.

- Hän on hyvä esimerkki siitä, että joskus joutuu vain taistelemaan oman tiensä. Hän ei ollut koskaan mikään teinitähti. Edes B-junnuissa Ässissä kaikki ei mennyt ihan nappiin, Karri muistelee.

- Mutta Oliwer oli aina vilpittömän kiinnostunut urheilusta. Hän oli myös erinomainen joukkuepelaaja, ja nyt on ollut ihan tykkikausi!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Lahdessa hävyttömät liigatehot nakutellut Oliwer hätyyttelee jo MM-kisapaikkaa.
Lahdessa hävyttömät liigatehot nakutellut Oliwer hätyyttelee jo MM-kisapaikkaa.

 

Pelicansin päävalmentaja, niin ikään C Moren ja Maikkarin asiantuntijaksi kiinnitetty Ville Nieminen myönsi jo aiemmin Seiskalle, että Kaski vetelee ensi syksynä NHL:ssä.

Lue lisää: Ville Nieminen paljastaa Seiskalle: Liigan paras pelaaja lähtee NHL:ään – ”Eiköhän kaveri ole ansainnut mahdollisuuden kokeilla änärissä”

- Hän on erittäin fiksu jätkä ja maailmanmies. Toivoisin, että Kaski pääsisi MM-kisoihin ja onnistuisi siellä. Hän on mun nimi, porilaispuolustajan hyvin tunteva Karri hehkuttaa.

Jääkiekon EHT: Tshekki – Suomi Yle TV2 tänään alkaen klo 18.00.
 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto, Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!