Hyppää pääsisältöön
Joonas Makipelto

Tämä hurja ME-mies esiintyy myös Gladiaattoreissa: Kisapaikka ei tullut ilmaiseksi!

Uusitussa Gladiaattorit-sarjassa nähdään tunnettujen julkkisgladiaattoreiden lisäksi lukuisia kovatasoisia urheilijoita.

Yksi, joka antaa varmasti kovan vastuksen Amin Asikaiselle, Vertti Harjuniemelle, Jere Tiihoselle ja muille julkkisgladiaattoreille, on leuanvedon maailmaennätysmies, palomies Joonas Mäkipelto.

– Lähdin mukaan, koska jos jossain, niin Gladiaattoreissa pääsee testaamaan rajojaan ihan uudella tavalla, kun yrittää tällaisena 170-senttisenä hiirulaisena väistellä isokokoisia karhuja, Joonas nauraa.

Tältä uudet gladiaattorit näyttävät - uudet univormut tihkuvat seksiä! Kuvat!

Joonas Makipelto

– Jo karsinnoissa oli todella kovatasoista porukkaa, eikä kisapaikka tullut ilmaiseksi. Olen kiitollinen, että minut valittiin kilpailemaan, hän lisää.

Mikään hiirulainen Joonas ei kyllä todellisuudessa ole, vaan voimatasoista kertoo jo hänen järjetön leuanvedon maailmanennätyksensä.

TAUSTAA: PALOMIES-JOONAS TEKI LEUANVEDON ME:N: KÄDET MENIVÄT RAJUUN KUNTOON – KUVA!

TAUSTAA: NÄIN TREENAA LEUANVEDON KÄSITTÄMÄTÖN ME-MIES – KATSO!

Odotan Vertin kohtaamista

Joonas tunnustautuu alkuperäisen Gladiaattorit-ohjelman faniksi.

– Olin pikkupoika silloin, kun se tuli, mutta kyllä minä fani olin. Suosikkigladiaattorini oli tietenkin Viikinki. Uusista Gladiaattoreista odotan eniten Titaanin, eli Vertti Harjuniemen kohtaamista, koska olimme aikanaan samalla pelastajakurssilla Kuopiossa. Kilpailusta tulee varmasti äärimmäisen kovatasoinen, koska kukaan ei anna tippaakaan periksi, Joonas pohtii.

– Minun kuvauspäiväni on huomenna keskiviikkona Tampereen tähtiareenalla ja lipunmyynti on käynnissä, eli kaikki mukaan kannustamaan. Henkilökohtaisesti minua jännittää todella paljon, mutta se on tervettä jännitystä ja toivotaan parasta, hän lisää.
 


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!