Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen tapasi HIM-yhtyeen ja sen solistin, Ville Valon.

Tämä harvinainen yhteiskuva jää historiaan: HIM-yhtye poseerasi Vesa Keskisen kanssa Miljoonarockin backstagella – katso!

20.07.2017 19:48

Puoli vuosisataa täyteen saanut Vesa Keskinen oli viime viikon torstaina (13.7.) juhlittu syntymäpäiväsankari. Synttärilahjoja ja roppakaupalla huomiota saanut viisikymppinen Vesa päätti reiluna miehenä antaa myös jotain takaisin – nimittäin ikimuistoiset synttäribileet.

Perinteisesti samaan aikaan syntymäpäiväjuhliensa aikana järjestetty Miljoonarock huipentui tällä kertaa keskiyöllä käynnistyneeseen HIM-yhtyeen festarikeikkaan. Se oli viimeinen laatuaan Suomessa.

LUE: HIM kyläkauppiaan synttärit – Ville Valo lauloi Vesa Keskiselle onnittelulaulun!

Mutta siinä missä suuri yleisö näki pelkän keikan, Vesa pääsi tapaamaan myös backstagella bändin poikia.

– Vietin Villen kanssa 20 minuuttia ennen keikkaa, Vesa paljastaa yksinoikeudella Seiskalle.

Seiska julkaisee nyt niin ikään yksinoikeudella kuvan harvinaisesta tapaamisesta. Ennen HIMin keikkaa otetussa otoksessa Vesa ja hänen Jane-vaimonsa poseeraavat Ville Valon ja muiden bändiläisten kanssa:

HIM ja Ville Valo tapasivat Vesa Keskisen ja hänen Jane-vaimonsa.

Suomen kuuluisin kyläkauppias kertoo Seiskalle HIMin lahjoittaneen hänelle upeat lahjat: koko yhtyeen tuotannon vinyyleinä sekä suurehkon akvarelliteoksen, jonka taakse bändi oli vetäissyt signeerauksensa.

– Sain muutama vuosi sitten äitini vanhan levysoittimen, jota ei ole kuitenkaan soitettu kymmentä tuntia enempää. Se siis soittaa HIM-vinyylit loistavasti, Vesa myhäilee.

– Maalauksesta Ville sanoi, että jollen pidä siitä, voin varmaankin saada siitä nettikaupassa kuusinumeroisen summan!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!