Hyppää pääsisältöön
Janni Hussi

Janni Hussi toipuu syöpäleikkauksesta - hurja arpi olkapäässä! Katso kuva

Kumppaninsa Joel Harkimon kanssa loisteliaan asunnon Helsingistä hankkinut Janni Hussi toipuu läpikäymästään syöpäleikkauksesta hyvää vauhtia. Leikkauksesta jäänyt suurikokoinen arpi näkyy Jannin Instgram-kuvassa. 

Olkapäästä on leikattu nyt iso pala ihoa pois ja se saatiin onneksi tehtyä ilman ihonsiirrettä vapauttamalla kainalosta kielekkeellä lisää ihoa. 
Liikkuvuus on vielä aika pyöreä nolla, koska iho kiristää niin paljon. Siksi aloitamme toimintaterapian parin viikon sisään ja ensimmäinen kontrolli on 1,5kk päästä.

Dermatofibrosarkooma

27-vuotiaan Jannin elämä mullistui keväällä, kun hänellä diagnosoitiin dermatofibrosarkooma. Kyseessä on tukikudossyövän yleisnimitys. Hän hakeutui alun perin lääkäriin oikeaan olkapäähänsä ilmestyneen näppylän vuoksi. Kun tulokset tulivat, se oli Jannille shokki. 

- Se on onneksi hyvin hoidettavissa, ja se on leikattu minulta nyt kerran, Janni kertoi YouTube-videollaan. 

Syöpä leikattiin toistamiseen 6. kesäkuuta. 

Dermatofibrosarkooma uusiutuu Jannin sanojen mukaan lähes ”pomminvarmasti”, ellei ihoa poisteta tarpeeksi suurelta alueelta. Sen vuoksi jo poistetun näppylän lisäksi Jannilta leikattiin olkapäästä lähes nyrkin kokoinen alue ihoa. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!