Tältä näyttää Alina Voronkova peura-asussaan Miss Universum -kisoissa! Puvun materiaalina käytetty kalannahkaa - katso video!

Uutiset | 11.12.2018 11:34

Miss Suomi Alina Voronkova, 23, kisaa parhaillaan universumin kauneimman tittelistä Thaimaan pääkaupungissa Bangokissa.

Lue myös: MISSIAUTO HURISTI VAUHDILLA TYÖMAAN OHI – KUVA!

Eilen maanantaina (10.12.) Miss Universum-kisassa oli vuorossa fantasiapukukierros, jossa nähtiin mitä erikoisimpia kokonaisuuksia. Myös Suomen oma missi Alina nähtii kierroksella upea peura-asu yllään. 

Missiorganisaation tiedotteen mukaan Alinan puku on saanut inspiraationsa suomalaisesta mytologiasta, Kalevalasta, Cannesin elokuvajuhlissa palkitusta Valkoinen peura -elokuvasta, Suomen luonnosta ja vuodenaikojen eksotiikasta. Puvun on suunnitellut Janne-Caro Pykälä. 

Missipomo Sunneva Kantola julkaisi fantasiapukukierroksesta videon Instagram-tilillään. 

- Niin ylpeä sinusta Alina Voronkova, Sunneva kirjoitti englanniksi videon yhteyteen. 

Asuun on käytetty nahkaa, joka on peräisin elintarviketeollisuuden sivutuotteista. Asukokonaisuuden kerrotaan syntyneen täpläkissakalan nahasta.

Tiedotteen mukaan asuun on kulunut aikaa kymmeniä tunteja, jos mukaan lasketaan niin kalastus kuin nahkojen käsittelykin. Päähineen idea syntyi valkeasta peurasta, Pohjolan metsistä, sekä Alinan ylväästä olemuksesta ja rehellisyydestä. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Pasi Murto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!