fbq
Uutiset
16.07.2018 10:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti, Twitter
Donald Trump
Tällaisen kuvan Suomesta Donald Trump jakoi kymmenille miljoonille someseuraajilleen: pääosassa huoltoasema - katso kuva!
Uutiset
16.07.2018 10:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti, Twitter

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump saapui Suomeen eilen illalla.

Presidentti Donald Trump tapaa presidentti Sauli Niinistön Suomen tasavallan presidentin virka-asunnolla Mäntyniemessä hetki sitten. Trump ja Niinistö nauttivat aamiaisen, ennen kuin Donald ja Melania Trump siirtyvät majapaikkaansa Kalastajatorpalle.

Lue myös: Riitelivätkö Donald ja Melania Trump ennen lentokoneen laskeutumista Helsinkiin? Melania ei peitellyt ärsyyntymistään – kuvat!

Presidentti Trumpin avustaja Dan Scavino Jr. julkaisi Twitter-tilillään kuvan presidentti Trumpia ja rouva Melania Trumpia odottaneita suomalaisista. Kuvassa joukko ihmisiä seisoo huoltoaseman edustalla ja toivoo näkevänsä edes vilauksen Yhdysvaltain presidentistä.

Donald Trump uudelleentwiittasi avustajansa Suomessa ottaman kuvan omalla Twitter-tilillään. Aktiivisella tviittaajalla on yhteisöpalvelussa yli 53,2 miljoonaa seuraajaa. Dan Scavino Jr:n julkaisema kuva on kerännyt hieman yli 8 000 tykkäystä, noin 2 200 jakoa ja 803 kommenttia.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »