fbq
Uutiset
11.03.2018 12:12
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto
Kimi Räikkönen pisti venekaupat jäihin.
Tällainen on Kimi Räikkösen miljoonajahti Iceman, ylläpito maksaa valtavia summia – katso ainutlaatuiset kuvat luksusveneestä!
Uutiset
11.03.2018 12:12
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi aikaisemmin, että formulatähti Kimi Räikkösen kaksi vuotta myynnissä olleen Iceman-superjahdin myynti-ilmoitus on poistettu monacolaisen KK Super-yachts -firman sivuilta. Sunseeker Predator 108 -merialusta kaupattiin aiemmin 4,95 miljoonan euron hintaan.

Seiskan tietojen mukaan venettä ei ole myyty, vaan Kimi on päättänyt pitää sen itsellään.

Kimi Räikkösen vene.

Lue myös: Oho, Kimi Räikkösen venekaupat peruttu – 10 miljoonan euron luksusjahti Iceman telakalle remonttiin!

Maksoi 10 miljoonaa

Iceman on rekisteröity veroparatiisinakin tunnetuille Cayman-saarille. Vielä viime viikolla vene oli kuitenkin Villanovan huvi-venesatamassa, lähellä Espanjan Barcelonaa.

Kimi Räikkösen vene.

32,9-metrisessä jahdissa on neljä hyttiä ja yhteensä kahdeksan makuupaikkaa. Veneellä työskentelee ympäri vuoden suomalainen kapteeni, ja sitä on ylläpidetty rajattomalla budjetilla.

Lue myös: Minttu ja Kimi Räikkönen käänsivät katseita Helsingissä: huristelivat ällistyttävällä hirmuveneellä – kuvat!

Onkin arveltu, että alusta olisi yritetty kaupata, koska vähäiselle käytölle jääneen Icemanin ylläpito on todella kallista.

Kimi Räikkösen vene.

Lehtitietojen mukaan Kimi maksoi veneestä noin kymmenen miljoonaa euroa vuonna 2009. Vaikka F1-tähti kauppasi venettään alle puolella ostohinnasta, miljoonaluokan purtiloiden myyntiajat ovat pitkiä ja kysyntä vähäistä.

Kimi Räikkösen vene.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »