Uutiset

Oho, Kimi Räikkösen venekaupat peruttu – 10 miljoonan euron luksusjahti Iceman telakalle!

08.03.2018 09:33

Formulaässä Kimi Räikkönen, 38, on yrittänyt myydä Iceman-superjahtiaan jo kaksi vuotta tuloksetta. Nyt veneen myynti-ilmoitus on poistettu monacolaisen KK Super-yachts -firman sivuilta. Sunseeker Predator 108 -merialusta kaupattiin aiemmin 4,95 miljoonan euron hintaan.

Lue myös: Kimi Räikkösen häkellyttävä Iceman-ökyjahti yhä myymättä, hintapyyntö nyt 4,95 miljoonaa euroa – kuvat luksusveneestä!

Seiskan tietojen mukaan Icemania ei ole suinkaan myyty, vaan Kimi on päättänyt pitää veneen itsellään. Jahti on menossa lähiaikoina telakalle remonttiin.

Seiska yritti tavoittaa asiasta useaan otteeseen KK Super-yachtsin omistajia, suomalaisveljeksiä Jukka ja Vesa Kaukosta, mutta he eivät vastanneet kommenttipyyntöihin.

Kimi on viime vuosina käyttänyt ökyjahtiaan vain muutaman viikon vuodessa. Nähtäväksi jää, muuttuuko käyttötahti remontin jälkeen.
Kimi on viime vuosina käyttänyt ökyjahtiaan vain muutaman viikon vuodessa. Nähtäväksi jää, muuttuuko käyttötahti remontin jälkeen.

Lue myös: Minttu ja Kimi Räikkönen käänsivät katseita Helsingissä: huristelivat ällistyttävällä hirmuveneellä – kuvat!

Lehtitietojen mukaan Kimi maksoi veneestä noin kymmenen miljoonaa euroa vuonna 2009. Vaikka F1-tähti kauppasi venettään alle puolella ostohinnasta, miljoonaluokan purtiloiden myyntiajat ovat pitkiä ja kysyntä vähäistä.

Vaikuttiko Minttu?

Siitä ei ole tietoa, onko Kimin Minttu-vaimolla ollut sanansa sanottavana veneen myynnistä. Seiska paljasti viime vuonna, että Minttu esti Kimiä myymästä Kaskisaaren-luksusasuntoa Helsingissä.

Lue myös: Nyt jysähti: venäläinen F1-fani himoitsi Kimi Räikkösen ökyasuntoa – Minttu tyrmäsi talokaupat!

Kimi oli etsinyt ostajaa talolle jo vuosia 14,5 miljoonan euron hintaan. Lopulta venäläinen formula- ja Kimi-fani teki lukaalista hyväksyttävän tarjouksen. Minttu kuitenkin kielsi kaupat ennen sopimuksen allekirjoitusta.

Lue Räikkösen Iceman-jahdin nykytilasta lisää torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!