Tällainen nainen on Arska-rakas! Tanssii tähtien kanssa -suosikki Hannes Suomisen avovaimo on mystinen taiteilijasielu

Uutiset | 28.10.2018 07:20

Seiska uutisoi aikaisemmin, että Tuntematon sotilas -elokuvan ja Tanssii tähtien kanssa -kilpailun myötä suuren yleisön tietoisuuteen noussut näyttelijä Hannes Suominen, 37, asuu avoliitossa.

Lue myös: Jymypaljastus: TTK-suosikki Hannes Suominen elää avoliitossa – Seiska esittelee Arska-rakkaan!

Hanneksen avopuolisoa voi hyvällä syyllä kutsua myös todelliseksi mysteerinaiseksi. Sosiaalisen median aikakaudellakin hän on onnistunut pysyttelemään ihailtavan hyvin poissa näkyvistä.

Hanneksen rakkaalla on kuitenkin Facebook-profiili, joka on visusti suljettu ulkopuolisilta. Profiilikuvastakaan ei voi oikein päätellä mitään, sillä kasvoista näkyy vain pieni siivu. Muille kuin ystäville näkyvät vain maisemakuvat, joita hän on päivitellyt profiilinsa kansikuviksi.

Lue myös: TTK-supersuosikki Hannes Suomisen menneisyydestä paljastui avioero! Muutti yhteen Arska-rakkaan kanssa parisen vuotta eron jälkeen

Otosten kommenteista paljastuu, että ystävät kutsuvat naista hauskasti lempinimellä Arska! Lempinimi vääntyy luontevasti naisen etunimestä.
Arska on taiteilijasielu

Arska on Hanneksen tavoin taiteilijasielu. Hän on opiskellut taideyliopistossa sekä hankkinut kokemusta muun muassa teatterilavastuksen parista.

Lue myös: Hannes Suominen on siviilissä yhtä vaatimaton kuin tanssiparketilla: ajaa karvalakki-Mersulla – kuva!

Väestörekisterin mukaan hän muutti Hanneksen luokse vuonna 2014, eli pari on ollut yhdessä yli neljä vuotta.

Hannes puolestaan muutti Olympiakylään vuonna 2012, kun hänen yksityiselämässään myrskysi. Helsingin käräjäoikeudesta paljastuu, että Hannes kävi tuolloin läpi ikävän avioeron.

Katso kuvan Hanneksen mystisestä Arska-rakkaasta tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Kansi

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!