Hyppää pääsisältöön
Hannes Suomisen salattu tausta paljastui.

Jymypaljastus: TTK-suosikki Hannes Suominen elää avoliitossa – Seiska esittelee Arska-rakkaan!

Tuntematon sotilas -elokuvan myötä suuren yleisön tietoisuuteen noussut näyttelijä Hannes Suominen, 37, kiitää nyt tähtisumussa. Hän on noussut Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ennakkosuosikiksi ja yleisön suureksi lemmikiksi.

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -kaunotar Kia Lehmuskoski: Minulle ollaan kateellisia, koska saan olla Hanneksen käsivarsilla!

Miljoonayleisön rakastamassa ohjelmassa Hannes on hurmannut suomipoikamaisella olemuksellaan ja nöyryydellään, mutta myös omaa luokkaansa olevilla tanssilahjoillaan.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Hannes asuu Helsingin Käpylän Olympiakylässä. Hannes ei suinkaan asu Olympiakylän-asunnossaan yksin, vaan näyttelijän kotiovea koristaa myös erään naisen nimi. Hän on Seiskan tietojen mukaan Hanneksen avovaimo.

Hannes Suominen ja avovaimo Seiskan kannessa.

Lue myös: Pekka Pouta treenasi yöbileissä, Marita Taavitsainen aikoo kylpeä samppanjassa – Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijat Seiskan tentissä!

Hanneksen rakkaalla on Facebook-profiili, joka on visusti suljettu ulkopuolisilta. Muille kuin ystäville näkyvät vain maisemakuvat, joita hän on päivitellyt profiilinsa kansikuviksi.

Otosten kommenteista paljastuu, että ystävät kutsuvat naista hauskasti lempinimellä Arska! Lempinimi vääntyy luontevasti naisen etunimestä.

Lue lisää ja katso kuva Hanneksen rakkaasta sekä heidän kodistaan torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!