Katso kuvat!

Takaisin poliisiasemalle! Äskettäin tutkintavankeudesta vapautunut Veijo Baltzar taas kuulusteluihin – kuvat!

Uutiset | 24.11.2020 06:04

Törkeästä ihmiskaupasta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja useista muista vakavista rikoksista epäilty Veijo Baltzar, 78, vapautettiin toissa viikon maanantaina lähes vuoden mittaisesta tutkintavankeudesta.

Lue myös: Paparazzikuvat Seiskassa! Veijo Baltzar laihtui ja harmaantui vankilassa!

Baltzar pidätettiin viime vuoden marraskuussa upeasta merenrantatalostaan Tammisaaressa. Vankeuden aikana talo on myyty, ja siitä saadut varat takavarikoitu.

Baltzar päästettiin vapaaksi toissa viikon maanantaina Vantaan vankilasta, missä hän on viettänyt lähes vuoden täysin eristettynä muusta maailmasta. Tiukoilla yhteydenpitorajoituksilla on pyritty turvaamaan käynnissä ollut esitutkinta.

Veijo Baltzar oli pukeutunut tyylikkäästi, ja hänen hiuksensa ovat iän myötä harmaantuneet. Hän myös näyttää huomattavasti aikaisempia kuvia hoikemmalta.
Veijo Baltzar oli pukeutunut tyylikkäästi, ja hänen hiuksensa ovat iän myötä harmaantuneet. Hän myös näyttää huomattavasti aikaisempia kuvia hoikemmalta.

Lue myös: Haahuili puistossa! Pitkästä tutkintavankeudesta vapautunut Veijo Baltzar näyttäytyi tyylikkäässä puvussa – tuoreet kuvat Seiskassa!

Taas kuulusteluissa

Toissa lauantaina aamupäivällä Veijo Baltzar bongattiin Pasilan poliisitalolta Helsingistä. Samassa rakennuksessa sijaitsee poliisivankila, jossa hän viime vuonna istui vangitsemisensa alkuajat.

Baltzar asteli tyylikkäästi pukeutuneena sisään poliisitalolle asianajajansa kanssa.

Baltzarin lauantaista käyntiä poliisiasemalla seurasi myös ilmeisesti television kuvausryhmä.
Baltzarin lauantaista käyntiä poliisiasemalla seurasi myös ilmeisesti television kuvausryhmä.

Lue myös: Ravasi edestakaisin! Tutkintavankeudesta vapautunut Veijo Baltzar joutui ongelmiin pankissa!

Todennäköisesti Baltzarin kuulustelut liittyvät johonkin syyttäjän vielä selvitettävänä olevaan asiaan. Syyttäjä on hakenut ja saanut kaksi viikkoa lisäaikaa syyteharkintaan samalla, kun Baltzar vapautettiin.  

Jutun oikeuskäsittelyyn on valjastettu peräti neljä syyttäjää. Epäiltyjä uhreja on Seiskan saamien tietojen mukaan seitsemän.

Syytteet jutussa luetaan todennäköisesti joulukuussa. Oikeudenkäynnistä tulee todennäköisesti täysin salainen.

Veijon  tulot 2019:

Ansio: 28 237 €

Pääoma: 16 522 €

Mätkyt: 6 260 €

Teksti:Ahti Kettunen
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!