Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Henna ja uusi koti

Tähän taloon Henna Kalinainen ja uusi rakas Jarkko muuttivat avoliittoon: asunnossa sauna ja meri lähellä – kuvat!

Big Brother -ohjelmasta tutuksi tullut Henna Kalinainen, 30, on jättänyt Helsingin Punavuoren taakseen ja muuttanut uuteen kotiin Herttoniemeen, kaupunki on edelleen sama. 

Henna asui vuosia julkkisten suosimassa Punavuoren kaupunginosassa, jonka vuokrat eivät ole halvimmasta päästä. Hennan koti oli pieni 26 neliön yksiö aivan naisen kantakapakan läheisyydessä.

Henna
Hennan elämä on mennyt seesteisempään suuntaan. Kuva otettu Hennan vanhoilla kulmilla Punavuoressa.

Suhdepaljastus

Henna on kaikessa hiljaisuudessa rakastunut tummaan komistukseen Jarkkoon, joka on kotoisin samalta paikkakunnalta kuin Hennakin, Iisalmesta. Pariskunta paljasti suhteensa somessa heinäkuussa, kun he kertoivat seurustelevansa. 

– Tämä on nyt kerrankin se oikea ja elämäni rakkaus.

Lue lisää: Henna Kalinainen hehkutti onneaan somessa uuden Jarkko-kultansa kanssa – muuttivat jo yhteen: ”Elämäni rakkaus!”

Yhdessä yksiössä

Osoitepalvelusta selviää, että mies oli kirjoilla jo Hennan pienessä Punavuoren-yksiössä. Nyt he ovat kuitenkin muuttaneet yhdessä vajaan 50 neliön asuntoon, jossa on kaksi huonetta ja sauna.

Asunnon vuokra on tuhannen euron tietämillä.

Lue lisää: Rakkaussensaatio! Henna Kalinainen muutti avoliittoon uuden rakkaansa kanssa!

Hennan ja Jarkon uusi koti sijaitsee Helsingin Herttoniemessä.
Hennan ja Jarkon uusi koti sijaitsee Helsingin Herttoniemessä.

Rakastavaisten uusi asunto sijaitsee rauhallisella alueella aivan meren äärellä. Henna julkaisikin sosiaalisessa mediassa videoita, kun hän ihastelee uuden kotinsa kulmia iltalenkillä Vanilla-chihuahuansa kanssa. 

Epäonnea rakkaudessa

Hennalla on vuosien aikana ollut epäonnea rakkaudessa. Hän avioitui kymmenen vuotta sitten Big Brother -talossa Antti Kurhisen kanssa, mutta räiskyvä pariskunta erosi ja palasi yhteen ties kuinka monta kertaa. Lopulta virallinen ero astui voimaan jo seuraavana vuonna. Henna ja Antti yrittivät lämmitellä suhdettaan vuosienkin jälkeen uudelleen, mutta tuloksetta.

Antin jälkeen Henna rakastui Juhaan, mutta suhde oli räiskyvä – täynnä rakkautta ja myös riitoja. Rakastavaisten raju yhteenotto päätyi käräjille asti, jonka vuoksi Henna tuomittiin ehdottomaan vankeuteen.

Lue lisää: Kohusta toiseen seilaava Henna Kalinainen löysi rakkauden: "Kerrankin se oikea"

Hennan talo
Tältä Hennan ja Jarkon uusi koti näyttää ulkoapäin.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Pasi Murto ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!