Uutiset

Henna Kalinainen hehkutti onneaan somessa uuden Jarkko-kultansa kanssa – muuttivat jo yhteen: ”Elämäni rakkaus!”

18.08.2019 13:04

Monista tv-ohjelmista ja kohuista tunnettu Henna Kalinainen, 30, on löytänyt rakkautta elämäänsä.

Kuten Seiska torstaina uutisoi, Henna on muuttanut hiljattain avoliittoon uuden miesystävänsä Jarkon kanssa. Hennan ja Jarkon uusi koti sijaitsee Helsingin Herttoniemessä.

Lue lisää: Rakkaussensaatio! Henna Kalinainen muutti avoliittoon uuden rakkaansa kanssa!

Jarkko on kotoisin samalta paikkakunnalta kuin Hennakin, Iisalmesta. Pariskunta paljasti suhteensa somessa heinäkuussa, kun he kertoivat seurustelevansa.

– Tämä on nyt kerrankin se oikea ja elämäni rakkaus.

Lue lisää: Kohusta toiseen seilaava Henna Kalinainen löysi rakkauden: "Kerrankin se oikea"

Yhdessä jo yksiössä

Osoitepalvelusta selviää, että mies oli kirjoilla jo Hennan pienessä Punavuoren-yksiössä. Nyt he ovat kuitenkin muuttaneet yhdessä vajaan 50 neliön asuntoon. Asunnon vuokra on tuhannen euron tietämillä.

Rakastavaisten uusi asunto sijaitsee rauhallisella alueella aivan meren äärellä. Henna julkaisikin sosiaalisessa mediassa videoita, kun hän ihastelee uuden kotinsa kulmia iltalenkillä Vanilla-chihuahuansa kanssa. 

Lue lisää: Kuva! Kohublondi Henna Kalinainen mökötti ja keskittyi lonkeroon karaokebaarissa!

Epäonnea rakkaudessa

Hennalla on vuosien aikana ollut epäonnea rakkaudessa. Hän avioitui kymmenen vuotta sitten Big Brother -talossa Antti Kurhisen kanssa, mutta räiskyvä pariskunta erosi ja palasi yhteen ties kuinka monta kertaa.

Lopulta virallinen ero astui voimaan jo seuraavana vuonna. Henna ja Antti yrittivät lämmitellä suhdettaan vuosienkin jälkeen uudelleen, mutta tuloksetta.

Antin jälkeen Henna rakastui Juhaan, mutta suhde oli räiskyvä – täynnä rakkautta ja myös riitoja. Rakastavaisten raju yhteenotto päätyi käräjille asti, jonka vuoksi Henna tuomittiin ehdottomaan vankeuteen.

Lue lisää: Alastonkuvia, ulosottoja, ehdollista vankeutta, Big Brother -häät… Näistä kohuista 30 vuotta täyttävä Henna Kalinainen muistetaan - katso!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!