fbq
Uutiset
29.10.2019 21:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Kimmo Brandt
Veronica Verho
TTK-tähti Veronica Verho saa tukea VilleGallelta: Rakkaani ymmärtää epävarmuuteni!
Uutiset
29.10.2019 21:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Kimmo Brandt

Veronica Verho, 23, tunnetaan tubettajana, Radio NRJ:n juontajana ja Selviytyjät Suomi -tähtenä. Hän on noussut hiljalleen kaikkien suomalaisten tietoisuuteen, ja miljoonayleisön joka viikko keräävä Tanssii tähtien kanssa on tehnyt hänestä koko kansan viihdyttäjän.

– Aluksi jännitin aivan hirveästi, mutta nyt nautin esiintymisestä, Veronica kertoo.

Katso myös: Tanssii tähtien kanssa -kaunotar Veronica Verho on liikenteen väriläiskä – kuva 30 000 euron sponsoriautosta!

 

Kultani tsemppaa

Veronica on seurustellut pitkään JVG-räppiduosta tutun VilleGallen kanssa. JVG on yksi maamme suosituimmista esiintyjistä, ja VilleGalle on tarjonnut rakkaalleen äärimmäisen tärkeää tukea miljoonaohjelman aiheuttaman ruljanssin keskellä.

– Kun rinnalla on ihminen, joka on kokenut samoja asioita ja käynyt samoja asioita läpi, ymmärtää hän paremmin, mistä hänelle kerron. Tanssii tähtien kanssa on sellainen projekti, jossa jokaisen on heittäydyttävä täysillä mukaan siihen, että aloitamme tanssitreenit tyhjästä ja esiinnymme miljoonayleisölle. On todella tärkeää, että kotona on ihminen, joka ymmärtää myös epävarmuuteni, Veronica pohtii.

Lue myös: Kuvat! VilleGalle kannusti Veronica-rakastaan Tanssii tähtien kanssa -katsomossa – hempeää kuhertelua lähetyksen jälkeen!

 

Ei kiitos diivailulle

Veronica suhtautuu julkisuuteen maltillisesti. Vaikka hän on esiintynyt Tanssii tähtien kanssa -ohjelman lisäksi Selviytyjät Suomi -sarjassa, hän ei anna julkisuuden nousta päähän.

– Olen pitänyt jalkani tiukasti maassa aina. Se tulee äidiltäni. Hän on sanonut, että mitä ikinä tapahtuukaan elämässä, niin pää pois pilvistä. En ole ikinä edes ajatellut sitä mahdollisuutta, että julkisuus vaikuttaisi minuun ihmisenä tai muuttaisi tapaani elää ja ajatella.

Koska muutosta ei ole tapahtunut tähänkään asti, ei Veronica usko minkään muuttuvan jatkossakaan. 

– Lähipiirini on sellainen, että he ilmoittavat heti, jos alkaisin muuttua ihmisenä, hän naurahti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »