Kuvat! VilleGalle kannusti Veronica-rakastaan Tanssii tähtien kanssa -katsomossa – hempeää kuhertelua lähetyksen jälkeen!

Uutiset | 06.10.2019 17:33

Suosittu tubettaja Veronica Verho, 23 jännitti valtavasti ennen ensimmäistä suoraa lähetystä, vaikka vierellä seisoi tuttu ja turvallinen tanssipari Jani Rasimus.

Veronicaa oli kannustamassa oma äiti ja räppärirakas VilleGalle, 31, jotka istuivat vierekkäin katsomossa. VilleGalle nähtiin TTK:ssa vuonna 2012, joten hän antoi omat vinkkinsä rakkaalleen.

– Sanoin, että on oma itsensä ja nauttii siitä. Ei kannata liikaa jännittää, koska tämä on telkkari. Ei myöskään kannata ottaa liian raskaasti, putoaako ensimmäisenä vai toiseksi viimeisenä.

Veronica riensä nopeasti VilleGallensa luo, kun lähetys oli ohi.
Veronica riensä nopeasti VilleGallensa luo, kun lähetys oli ohi.

 

Lue myös: VilleGalle hempeilee Veronicalleen somessa: "Mun bebe"

Ville nähdään parhaillaan Vain elämää -ohjelmassa, jossa hän on näyttänyt herkkyytensä.

– Olemme tehneet Jaren kanssa räppiä ja siistejä juttuja, niin välillä on kiva avata ihmisille asioita. Jos joku voi niihin samaistua, se on voitto. Olen saanut tosi paljon palautetta ohjelman aikana, VilleGalle kiittelee.

Pariskunta halaili ja suukotteli hempeästi kameroiden sammuttua.
Pariskunta halaili ja suukotteli hempeästi kameroiden sammuttua.

 

Veronica riensi kameroiden sammuttua VilleGallensa luo ja halasi tätä hellästi. Romanttisen suukotteluhetken jälkeen VilleGalle lähti studiolta, kun Veronica jäi antamaan haastatteluja.

 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!